• 3
  • 88 m²
  • Geschakeld

Sneevliethof 5 5237DK, 's-Hertogenbosch

€ 225.000,-

Woningomschrijving

GELIJKVLOERS WONEN!
In een rustige en gemoedelijke woonwijk op korte afstand van meerdere voorzieningen is deze semi-bungalow gelegen. Deze leuke geschakelde woning is onder andere voorzien van een zonnige patiotuin, een sfeervolle en speels ingedeelde woonkamer, casco keuken, een grote badkamer en twee volwaardige slaapkamers. De woning verkeert in een eenvoudige staat maar is netjes bewoond zodat u met enkele moderniseringswerkzaamheden hier een fijn (t)huis van maakt!

VRAAGPRIJS: € 225.000,- kk

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1990
* Perceeloppervlakte: 133 m2
* Inhoud circa: 294 m3
* Woonoppervlakte circa: 88 m2
* Gunstig gelegen in een rustige woonwijk
* Goede bereikbaarheid ten opzichte van diverse voorzieningen
* Zonnige patiotuin
* Speels ingedeelde woonkamer
* Casco keuken
* Slaap-, en badkamer op de begane grond
* Volwaardige tweede slaapkamer op de verdieping
* Doordachte indeling
* Veel daglichttoetreding in huis
* Modernisering vereist
* Aanvaarding binnen uiterlijk twee maanden

LIGGING:
De straat Sneevliethof is gunstig en rustig gelegen in een favoriet gedeelte van de wijk Maaspoort. Deze gunstige ligging uit zich in goede bereikbaarheid, rustig wonen en diverse sociale voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Goulmy en Baarplein, welke op nog geen 5 minuten fietsen is gelegen. Ook overdekt winkelcentrum De Lokerenpassage bereikt u al binnen 10 minuten fietsen. Sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden en uitvalswegen zoals de A2 en A59 zijn prima te bereiken vanaf deze locatie. Recreatiegebied De Noorderplas is op korte afstand gelegen evenals het Maasoevergebied. Dit gebied leent zich uitstekend voor een heerlijke fietstocht of wandeling. Het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch is tevens prima te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets.

(PATIO)TUIN:
De patiotuin van deze woning staat in open verbinding met de voortuin en heeft een goede zonligging op het westen. De tuin is sfeervol en onderhoudsvriendelijk aangelegd met grotendeels bestrating en met een border met gevarieerde beplanting. Deze tuin is klein van opzet maar zeker voldoende ruim voor het plaatsen van een leuke tuinset.

Aan de voorzijde van de woning is een berging aanwezig voor onder andere het stallen van uw fietsen.

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en direct toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft fijne afmetingen, een speelse indeling en de flinke raampartijen zorgen voor een optimale daglichttoetreding in huis is. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor en creëren van een apart zit-, en eetgedeelte wat samen een sfeervol geheel zal vormen. De keuken is enigszins uit het zicht geplaatst echter het contact met de woonkamer blijft intact. Deze open keuken is wordt casco opgeleverd zodat u deze geheel naar eigen smaak kan inrichten en afwerken. Deze keuken biedt meerdere indelingsmogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een hoekkeuken, een rechte opstelling aan weerszijden of een extra kastmodule. De slaapkamer op de begane grond verdieping is te bereiken vanuit de woonkamer. Deze (ouder)slaapkamer is ruim van opzet en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een groot tweepersoonsbed én een garderobekast. Via deze slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. De badkamer is ruim van opzet en is eenvoudig maar netjes afgewerkt met een douche, wastafel en toilet. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Eerste verdieping:
Voorzolder met de opstelling van de combiketel en toegang tot de tweede slaapkamer. Ook deze slaapkamer heeft prima afmetingen en is multifunctioneel in te delen, denk aan een studeer,- logeer,- of hobbykamer.

Koper dient rekening te houden met:
- De nodige moderniseringwerkzaamheden.
- Notariskeuze is voorbehouden aan verkoper.
- Aanvaarding van de woning dient te geschieden binnen uiterlijk twee maanden.
- Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
- Nieuw te vestigen erfdienstbaarheden ten behoeve van onder andere bestendiging van de feitelijke situatie.
- Voormalige huurwoning bestemd voor eigen bewoning.

Voor meer informatie omtrent het vorenstaande kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Omgeving Maaspoort
  • Soort woning Geschakeld
  • Oppervlakte 88 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Sneevliethof 5, 5237DK, 's-Hertogenbosch