• 6
  • 115 m²
  • Rijwoning

Donkse Dreef 57 5233HD, 's-Hertogenbosch

€ 239.000,-

Woningomschrijving

IN HET NOORDEN VAN DE BOURGONDISCHE STAD 'S-HERTOGENBOSCH LIGT DEZE TUSSENWONING IN DE WIJK "DE DONK". UITVALSWEGEN (A2 EN A59), EEN WINKELCENTRUM EN DIVERSE SPORTVOORZIENINGEN LIGGEN OP SLECHTS ENKELE MINUTEN AFSTAND, WAARDOOR MEN HIER MET RECHT KAN SPREKEN VAN EEN GUNSTIGE LIGGING!

ALGEMEEN:
De woning dateert oorspronkelijk uit de jaren ‘70, maar is in 2006 aan de buitenzijde gerenoveerd. Er is destijds een compleet nieuwe voorgevel geplaatst, al het voegwerk is vernieuwd, de woning heeft nieuwe dakpannen gekregen en alle kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen met isolatieglas (HR++) en draai/kiepramen.

INDELING:
Begane grond
Hal/entree met meterkast, trapopgang en toilet. Via de hal/entree heeft u toegang tot de woonkamer. Door de speelse indeling kan men deze ruimte geheel naar eigen wens en inzicht indelen. De aansluitingen voor de keuken zijn aan de voorzijde gesitueerd. Er is geen keuken in de woning aanwezig.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers gelegen. Daarnaast bevindt zich hier de badkamer met douche, wastafel, toilet en de aansluiting voor een wasmachine.

Tweede verdieping
Op deze verdieping treft u nog eens twee slaapkamers aan. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats van de cv-ketel (Intergas, 2011).

Tuin en berging
In de achtertuin staat de stenen berging, voorzien van elektra. De tuin is afgesloten met een poort. Er is een achterom aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
- Ruime tussenwoning met diepe achtertuin op zuidwesten gelegen;
- Vijf slaapkamers;
- De woning is in 2006 grotendeels gerenoveerd;
- Zelfbewoningsplicht;
- Het transport van de leveringsakte vindt plaats bij Huijbregts notarissen in 's-Hertogenbosch;
- Aanvaarding: is snel mogelijk.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 115 m²
  • Aantal kamers 6

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Donkse Dreef 57, 5233HD, 's-Hertogenbosch