• 5
  • 142 m²
  • Rijwoning

Derde Hambaken 79 5231SG, 's-Hertogenbosch

€ 199.000,-

Woningomschrijving

DOE HET ZELF!
Op een centrale locatie en aan een brede, en voor verkeer doodlopende woonstraat is deze grote en betaalbare gezinswoning, type drive-in gelegen. Deze doordacht ingedeelde en zeer ruime tussenwoning beschikt onder meer over een inpandige garage, goed bemeten achtertuin, multifunctioneel in te delen tuinkamer, grote en lichte woonkamer, woonkeuken, drie volwaardige slaapkamers en een grote zolderverdieping. De woning verkeert in een zeer eenvoudige staat, waardoor u rekening dient te houden met moderniseringswerkzaamheden passend bij de wensen van deze tijd. Een uitdaging voor de doe-het-zelver om hier een heerlijk (t)huis van te maken.

VRAAGPRIJS: € 199.000,- kk

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1973
* Perceeloppervlakte: 110 m2
* Inhoud circa: 480 m3
* Woonoppervlakte circa: 142 m2
* Oppervlakte garage circa: 20 m2
* Centrale ligging in ‘s-Hertogenbosch
* Meerdere voorzieningen in de nabije omgeving
* Vier woonlagen
* Inpandige garage
* Goed bemeten achtertuin
* Grote en lichte woonkamer
* Open (woon)keuken
* Eenvoudige badkamer
* Drie volwaardige slaapkamers
* Grote zolderverdieping
* Veel ruimte in en om huis
* Moderniseringswerkzaamheden vereist
* Aanvaarding binnen uiterlijk twee maanden
* Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

LIGGING:
Woonwijk De Hambaken is een ruim opgezette woonwijk, welke centraal is gelegen in ’s-Hertogenbosch. Diverse voorzieningen zijn in de nabije omgeving van deze riante drive-in-woning gelegen. De woning is direct naast een parkje met speeltuin gelegen, uw kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. Op loopafstand is winkelcentrum De Rompertpassage gelegen waar u onder meer terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Scholen en sportvoorzieningen zijn tevens in de nabije omgeving gelegen en ook uitvalswegen naar diverse windstreken zijn vanaf deze locatie prima bereikbaar. Het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch bereikt u al in een klein kwartier fietsen.


TUIN:
De achtertuin heeft fijne afmetingen en is gelegen op het noorden-westen. De tuin is voorzien van een klein terras en is her en der voorzien van borders. De tuin is verwilderd waardoor u rekening dient te houden met het (her)aanleggen van de tuin. Er is een handige achterom aanwezig vanwaar het parkje met speeltuin voor de kinderen makkelijk en veilig te bereiken is.

INDELING:
Begane grond:
Entree, tochtportaal met toegang tot de hal én tot de inpandige garage. De garage is een kleine zeven meter diep, zodat u buiten het parkeren van uw auto ook nog beschikt over praktische bergruimte. In de hal is de trapopgang naar de eerste woonlaag aanwezig en heeft u toegang tot de tuinkamer. De tuinkamer is lekker ruim en de grote raampartijen zorgen voor een fijne daglichttoetreding in deze ruimte. Deze kamer wordt van origine tuinkamer genoemd maar in multifunctioneel in te delen, denk bijvoorbeeld aan een studeer,- werk,- of loungekamer maar ook een speelkamer voor de kinderen behoort tot de mogelijkheden. Via deze kamer heeft u vanzelfsprekend toegang tot de achtertuin.
Eerste woonlaag:
Via de trapopgang staat u direct in de woonkamer met open woonkeuken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft fijne afmetingen, een praktische indeling en u geniet hier van veel daglichttoetreding door de grote raampartijen. Door de praktisch indeling en de ruimte die u in de woonkamer heeft creëert u hier een fijne en gezellige zitkamer, een grote loungehoek zal hier zeker niet misstaan. De (woon)keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken ligt niet in het zich vanuit de woonkamer maar door de open verbinding blijft het contact wel intact. De keuken wordt casco opgeleverd zodat u deze geheel naar eigen smaak kan inrichten en afwerken. De keuken heeft meerdere indelingsmogelijkheden, denk aan een hoekkeuken, een rechte opstelling met een losse kastmodule of een mooi eiland. In de keuken heeft u ook nog meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eethoek. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het brede. Tussen de keuken en de woonkamer bevindt zich een portaal met de toiletruimte. De trapopgang, welke deels uit het zicht in ontnomen, bevind zich eveneens in de woonkamer.
Tweede woonlaag:
Overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. De eenvoudige badkamer is deels betegeld en is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig welke allen volwaardige afmetingen hebben. De ouderslaapkamer is gesitueerd over de volle breedte van de woning en is daardoor heerlijk ruim te noemen. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn middels een opening met elkaar verbonden, dit is op eenvoudige wijze weer terug te brengen in originele staat.
Derde woonlaag:
Te bereiken via een vaste trap. Grote open zolderverdieping met de opstelling van de CV-Ketel en de aansluitingen voor uw wasmachine. Deze zolder biedt een goede mogelijkheid voor het realiseren van een vierde slaapkamer maar leent zich ook perfect om te delen als studeer,- werk,- of hobbyruimte.

Koper dient rekening te houden met:
- De nodige moderniseringwerkzaamheden.
- Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
- Nieuw te vestigen erfdienstbaarheden ten behoeve van onder andere bestendiging van de feitelijke situatie, voetpad over de bestaande brandgang met onderhoudsverplichting.
- Voormalige huurwoning bestemd voor eigen bewoning.

Voor meer informatie omtrent het vorenstaande kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaar per 01-11-2018
  • Omgeving De Hambaken
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 142 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Derde Hambaken 79, 5231SG, 's-Hertogenbosch