• 5
  • 105 m²
  • Hoekwoning

Achtste Donk 128 5233PE, 's-Hertogenbosch

€ 229.000,-

Woningomschrijving

KLUSSERS OPGELET! EINDWONING MET NETTE KEUKEN, VIER SLAAPKAMERS EN EEN ACHTERTUIN VAN 15 METER DIEP! EEN FIJNE WONING MET VEEL POTENTIE!

LOCATIE:
De rustige woonwijk "de Donk", waarin deze woning is gesitueerd, is in 2006 volledig gerenoveerd, waardoor de woningen een moderne uitstraling hebben gekregen. Deze kindvriendelijke wijk is gelegen in 's-Hertogenbosch Noord en kenmerkt zich door de ruim opgezette straten, veel groen en meerdere speelvoorzieningen. Naast de wijk vindt u de Ploossche plas met kinderboerderij en speeltuin. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het overdekte winkelcentrum ‘De Rompertpassage’. Scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen A2/A59 zijn vanaf deze locatie uitstekend te bereiken. Het stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch is met de fiets (10 min), auto of het openbaar vervoer ook uitstekend bereikbaar.

INDELING:
Begane grond
De overdekte entree geeft toegang tot de vergrote hal. Aan de linkerkant in de hal zijn de toiletruimte, de meterkast, de trapopgang naar de verdieping en een diepe bergkast.
De woonkamer is verdeeld in twee flinke ruimten; het zitgedeelte is aan de voorzijde en het eetgedeelte is aan de achterzijde.
De keuken is vanaf het eetgedeelte bereikbaar en geeft middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Er is genoeg ruimte op de eerste verdieping; de overloop geeft toegang tot drie slaapkamers. De twee grootste slaapkamers zijn aan de achterzijde en de derde slaapkamer is aan de voorzijde, naast de badkamer.
De badkamer beschikt over een wastafel en douche.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Op deze verdieping is de vierde slaapkamer, opstelplaats van de c.v.-ketel (2011) en er is volop bergruimte. De tweede verdieping is voorzien van twee dakramen.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het noordwesten en verrassend diep (15 meter!). Achter in de tuin staat de stenen (fietsen)berging met elektra en er is een achterom.

BIJZONDERHEDEN:
- Kluswoning;
- Vier slaapkamers;
- Vernieuwde meterkast;
- Achtertuin van 15 meter diep!;
- Gelegen in een fijne woonstraat nabij vele voorzieningen;
- In 2006 gerenoveerd aan de buitenzijde;
- Het transport van de woning dient plaatst te vinden via Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch;
- Voor deze woning is een zelfbewoningsplicht van toepassing;
- Aanvaarding: per direct.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 105 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Achtste Donk 128, 5233PE, 's-Hertogenbosch