• 3
  • 90 m²
  • Appartement

Zernikeplaats 252 3068ZR, Rotterdam

€ 175.000,-

Woningomschrijving

Ruim 3-kamer appartement op de 5e verdieping gelegen in Rotterdam Ommoord met een groot balkon op het zuidwesten. Het appartement ligt op korte loopafstand ten opzichte van het winkelcentrum Binnenhof en ook recreatiegebied Rottemeren ligt binnen handbereik. Verder uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en met de auto door de diverse uitvalswegen naar de snelweg toe. Het appartement heeft een berging in de onderbouw en voor de deur is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het grote parkeerterrein.

Indeling:
Begane grond:
Entree met brievenbussen en bellentableau. Deur naar liften alleen toegankelijk met sleutel. Liften naar de verdiepingen. Tevens op de begane grond nog een eigen berging behorend bij het appartement.

5e verdieping:
Entree, hal, meterkast. Eetkamer in open verbinding met de keuken. De keuken is standaard ingericht. Woonkamer ligt aan balkonzijde en grenst direct aan woningbreed balkon op het zuidwesten.
Tweede hal met toegang tot 2 slaapkamers, inpandige berging, toilet met fontein en een badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Het appartement komt uit de verhuur en behoeft modernisering.

Afmetingen:
Woonkamer ca. 6,80 x 2,69/3,97 m
Woonkeuken ca. 3,00 x 4,50 m
Balkon ca. 9,32 x 1,44 m
Slaapkamer I ca. 4,58 x 3,49 m
Slaapkamer II ca. 2,70 x 3,99 m

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1974
Woonoppervlakte 90 m²
Woningbreed balkon op het zuidwesten
Verwarming d.m.v. centrale voorzieningen
V.v.E. kosten € 153,22 per maand
Voorschot stookkosten € 80,00 per maand
Projectnotaris in verband met volmachten verkoper

Het appartement wordt geleverd in volle eigendom.
Er worden extra artikelen in de koopakte opgenomen, o.a. een zelfbewoningsplicht, verkoper is geen bewoner geweest en een algemene toelichting op de mogelijke aanwezigheid van asbest.
Appartement wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker.

Oplevering per direct mogelijk.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Aan de inhoud van deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Omgeving Ommoord
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 90 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Zernikeplaats 252, 3068ZR, Rotterdam