• 5
  • 117 m²
  • Rijwoning

Zeearend 44 3435GX, Nieuwegein

€ 225.000,-

Woningomschrijving

Mooi en rustig gelegen ruime gezinswoning in de woonwijk "Doorslag" met aan de voorzijde van de woning uitzicht over een ruim plantsoen met speelpleintje. De diepe tuin aan de achterzijde van de woning is gelegen op het westen en ligt aan het water. Hierdoor biedt de woning veel privacy. Ideaal gelegen ten opzichte van winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer. De woonkamer is op de tuin gericht en heeft vrij uitzicht. Aan de voorzijde van de woning is de eenvoudige, open keuken gesitueerd. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de aangebouwde stenen berging. Via de berging is er toegang tot de tuin.

1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers van circa 11, 10 en 6 m², waarvan twee slaapkamers beschikken over een dakraam en een slaapkamer met een wastafel. De badkamer beschikt over een douche, tweede toilet en wastafel.

2e Verdieping: ruime voorzolder met bergruimte en de wasmachineaansluiting. Ruime slaapkamer van circa 14 m² met een groot dakraam.

Bijzonderheden:
- ruime gezinswoning met vier slaapkamers;
- goed onderhouden aan de buitenzijde;
- fijne woonplek voor starters en gezinnen;
- gelegen in een prettige woonwijk met aan de voorzijde zicht op een ruim plantsoen en aan de achterzijde een diepe tuin met veel privacy;
- Woonkamer (ca 28 m²) is op de tuin gericht;
- rustige ligging nabij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen;
- de woning heeft een aangebouwde stenen berging;
- de kosten van de kadastrale splitsing zijn voor rekening van de koper;
- Notaris: Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dijkstra Sutter Notarissen in Nieuwegein. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen;
- Zelf wonen: Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan. je bent niet gehouden aan een minimale woontermijn, verkopen mag op elk gewenst moment.

Energielabel: C

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Nieuwegein vindt u op Funda.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 117 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Zeearend 44, 3435GX, Nieuwegein