• 3
  • 84 m²
  • Appartement

Zalkerbos 146 2716KG, Zoetermeer

€ 149.500,-

Woningomschrijving

Royaal driekamerappartement met grote woonkamer van ca. 26m², twee ruime slaapkamers van ca. 13 en 12m², flinke woonkeuken met een rechte opstelling, badkamer met douche, eigen berging in de onderbouw en een woningbreed balkon op het zuidwesten.

Bezichtigingen ook mogelijk op zaterdag. Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegrond aan het eind van de fotoserie.

In de groene wijk Meerzicht, op korte afstand van het wijkwinkelcentrum, het Westerpark en Randstad Railstation Voorweg, op de 11e verdieping gelegen driekamer-hoektopappartement met een grote woonkamer van ca. 26m², twee ruime slaapkamers van ca. 13 en 12m², flinke woonkeuken met een rechte opstelling, badkamer met douche, eigen berging in de onderbouw en een woningbreed balkon op het zuidwesten.

Woningomschrijving

Indeling appartement: de voorgelegen, grote woonkeuken van ca. 376x363 is ingericht met een rechte opstelling. De grote binnenhal van ca. 230x296 biedt toegang tot alle vertrekken en is voorzien van een grote bergkast met groepenkast.

De lichte woonkamer van ca. 555x475 heeft een openslaande deur naar het woningbrede balkon op het zuidwesten en biedt een vrij uitzicht. De badkamer van ca. 170x180 beschikt over een douche, een wastafel en een aansluiting voor een wasmachine. De naastgelegen separate toiletruimte is voorzien van een closet en fonteintje. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer van ca. 440x270 en aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer gelegen van ca. 470x280.

Complexomschrijving

Er zijn twee afgesloten centrale entreehallen met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en liften. De 2 toegangen en de liften zijn voorzien van camerabewaking. Per verdieping 2 centrale hallen met toegang tot het trappenhuis en de galerij.

Bijzonderheden

Het appartementencomplex heeft een eigen flatopzichter, die op gezette tijden aanwezig is. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het complex. Verwarming via blokverwarming en warm water via centrale watervoorziening. Hardhouten kozijnen. Gedeeltelijk dubbel glas. De V.v.E. bijdrage is ca. € 140,-- per maand (o.a. reservering groot onderhoud, schoonmaakkosten, brandverzekering etc.) met daarnaast een voorschot voor de stookkosten, kookgas en koud/ warm water van gemiddeld ca. € 80,-- per maand. De plintverwarming is in 2015 vernieuwd. Bouwjaar:1973. Woonoppervlakte: ca. 84m². Inhoud: ca. 240m³. Alle asbesthoudende panelen in de gevels van het appartement zijn verwijderd. Projectnotaris en aangepaste NVM koopakte van toepassing.

Omgevingskenmerken

Het appartementencomplex ligt in de directe nabijheid van wijkwinkelcentrum Meerzicht, het Stadshart, diverse sportaccommodaties (o.a. Snowworld, paardrijden, voetbal, tennis, etc.), hoofdbusstation, de rijksweg A12, twee Randstad Railstations en het Westerpark met speelweiden, schapenweide, natuurtuin, kinderspeeltuin, vogeleiland en waterpartijen.

Bereikbaarheid

Het complex is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed te bereiken. De Randstad Railstations Meerzicht en Voorweg en het hoofdbusstation zijn op loopafstand gelegen. Met de auto is er snel toegang tot de Zoetermeerse rondweg en de rijkswegen A4 en A12. Hierdoor zijn diverse grote steden snel bereikbaar.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 84 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Zalkerbos 146, 2716KG, Zoetermeer