• 3
  • 58 m²
  • Appartement

Wibautstraat 49 6535TR, Nijmegen

€ 125.000,-

Woningomschrijving

In ruim opgezette wijk gelegen ruim 3 kamperappartement met 2 balkons en ruime berging in de onderbouw.

Indeling:

Begane grond: centrale entree met brievenbussen en intercom.

Derde verdieping: entree; hal met meterkast, toilet en vaste kast; dichte keuken met eenvoudige keukeninrichting en toegang tot 1e balkon; aansluitend doucheruimte met wastafel en douche; slaapkamer 1 met vaste kast; woonkamer met vaste kast; slaapkamer 2 met toegang tot 2e balkon.

Algemeen: bouwjaar 1964 / woonoppervlak 58 m² / inhoud ca. 155 m³/ gebouw gebonden buitenruimte 6 m².

Bijzonderheden: blokverwarming / warm water via cv-ketel (2008) / geheel enkele beglazing / servicekosten €.128,33 per maand (exclusief voorschot stookkosten € 80,71) / projectnotaris Dirkzwager / aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 58 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Wibautstraat 49, 6535TR, Nijmegen