• 3
  • 76 m²
  • Appartement

Westerscheldeplein 120 4335NL, Middelburg

€ 219.000,-

Woningomschrijving

Een comfortabel en zo goed als nieuw appartement, met een heerlijke buitenruimte op het zuiden, gelegen op de vierde verdieping van dit fraaie complex. Onder het complex zijn vele voorzieningen, zoals 2 supermarkten, een bakker, kapper etc. Uiteraard is dit appartement goed geïsoleerd en bereikbaar met lift. Op de begane grond is een eigen berging.

De indeling:
Begane grond: Afgesloten entree met trappenhuis en lift. Eigen berging aan de achterzijde van het complex.
Vierde verdieping: Hal met toilet, inpandige berging met c.v.-opstelling en witgoedaansluiting. Een lichte woonkamer met schuifpui naar het balkon, en een open keuken met inbouwapparatuur. 2 slaapkamers, van circa 14 en 10 m2. De grote slaapkamer heeft een schuifpui naar het balkon, de 2e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. En een nette badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt thans € 100,-.

Benieuwd naar dit mooie appartement met fraai uitzicht? Bel Dingemanse makelaars voor een bezichtiging.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 76 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Westerscheldeplein 120, 4335NL, Middelburg