• 4
  • 90 m²
  • Appartement

Vondelweg 52 3031PW, Rotterdam

€ 225.000,-

Woningomschrijving

Nu in de verkoop! 4-kamermassionette nabij het bruisende centrum van Rotterdam met al zijn voorzieningen. Ook is het centraal Station gemakkelijk per fiets te bereiken.

Indeling:
Op de begane grond is er een gesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en trap naar de verschillende verdiepingen. Ook is er een ruime berging aanwezig op de begane grond.

3e verdieping:
Bij binnenkomst van de woning komt u in een hal en geeft toegang tot de vertrekken. Toilet met fontein, trap en woonkamer met ruim balkon gelegen op het zuid-westen. Er is een dichte keuken aanwezig welke functioneel is uitgevoerd.

4e verdieping:
Op de tweede woonlaag van de woning bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
- Er geldt een zelfbewoningsplicht van 2 jaar;
- De V.v.E is actief met een bijdrage van € 115,- per maand;
- Verwarming middels c.v.-ketel;
- De woning is voorzien van dubbel glas;
- Berging in de onderbouw;
- Bouwjaar 1982;
- De erfpachtcanon zal door verkoper aanvullend worden afgekocht tot 2069;
- De woning wordt in de huidige staat opgeleverd;
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Voorzien van Havensteder Koopzeker label;
- Oplevering in overleg.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Omgeving Crooswijk
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 90 m²
  • Aantal kamers 4
  • Bouwjaar 1982

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Vondelweg 52, 3031PW, Rotterdam