• 5
  • 102 m²
  • Hoekwoning

Trévouxperenlaan 12 3452DV, Vleuten

€ 300.000,-

Woningomschrijving

Kijk eens wat een uitnodigende entree. Er ligt een ‘bruggetje’ over de grasstrook voor je klaar. Deze eindwoning staat op je te wachten in Vleuterweide.
Dan lopen we via de hal met toilet eerst even naar de keuken, deze tref je aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de woonkamer, met een deur naar de tuin.
Een eindwoning betekent een stukje extra tuin.

En deze woning voelt zich dus een beetje leeg…Het snakt naar nieuwe bewoners die warmte en gezelligheid meebrengen! In de basis is alles aanwezig voor jarenlang woonplezier. De complete keuken is er ook klaar voor, de drie slaapkamers vragen enkel om een paar leuke gordijnen. De moderne, lichte badkamer met douche en wastafel hoef je alleen maar te vullen met je eigen accessoires en favoriete kleur handdoeken.
Kortom, het woonhuis is er klaar voor. Jij ook? Dan staan wij klaar om je te begeleiden bij een bezichtiging!

Tot slot; wie voor de energievoorziening graag voor groen en voordelig kiest, heeft de optie om de zonnepanelen over te nemen! Neem je eerst even de tijd om ons te bellen en een bezichtiging te regelen? Dan zien we jou snel in Vleuterweide, een wijk met een hoog voorzieningenniveau, een prima aansluiting op de A2/ring Utrecht, een eigen treinstation en veel sport- en recreatiemogelijkheden naast de deur in het Máximapark en aan de Haarrijnseplas!


Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer, trapkast, keuken.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, badkamer.

Tweede verdieping:
Voorzolder met wasmachineaansluiting en cv-opstelling, bergruimte, zolderkamer met bergruimte.


Bijzonderheden:
- Eindwoning, gelegen aan een autoluwe straat.
- Woning wordt in opdracht van Portaal verkocht
- Notaris ter keuze verkoper
- Eventueel voordeel overdrachtsbelasting komt ten goede van de verkoper
- Oplevering kan snel
- Portaal heeft nooit in de woning gewoond en kan derhalve ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.
- Zelfbewoningsplicht
- Voorbehoud toestemming Gemeente Utrecht verkoop

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 102 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Trévouxperenlaan 12, 3452DV, Vleuten