• 4
  • 89 m²
  • Hoekwoning

Tappershofstraat 12 4337VL, Middelburg

€ 132.500,-

Woningomschrijving

Deze goed onderhouden hoekwoning, met energielabel B, staat op een perceel van zo’n 170 m² eigen grond, in een rustige straat, op korte afstand van scholen, sportvelden en winkelcentrum.

Begane grond: Hal met meterkast en toilet. Doorzon-woonkamer van 27 m² met deur naar de tuin. Dichte keuken met een vernieuwde opstelling.
Verdieping: Overloop met 3 slaapkamers (van 15, 12 en 7 m²) en een vernieuwde badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
Zolder: Open zolder met opstelling van de c.v.-ketel en volop bergruimte.

Het huis heeft, mede door de zonnepalen, energielabel B, is volledig voorzien van dubbel glas en wordt verwarmd met een combiketel uit 2008 (AWB).

De achtertuin ligt op het noordwesten en is voorzien van een stenen berging en een vrije achterom. Voorts nog een houten berging aan de zijkant van het huis.

Een keurig huis voor een scherpe prijs! Direct beschikbaar.

Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Dit perceel is nog niet kadastraal gesplitst, de opgegeven grootte berust derhalve op een inschatting. Het perceel wordt door verkoper nog kadastraal ingemeten.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Beschikbaar per 20-01-9404
  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 89 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Tappershofstraat 12, 4337VL, Middelburg