• 3
  • 69 m²
  • Appartement

Spoorsingel 143 3033GJ, Rotterdam

€ 230.000,-

Woningomschrijving

Ruim 3 kamer appartement met fraai uitzicht in een goed onderhouden appartementencomplex. De woning ligt in de Provenierswijk en toch vlakbij het bruisende stadcentrum en pal tegenover Rotterdam Centraal. Winkels, leuke eet- en uitgaansgelegenheden bevinden zich op loopafstand. Dicht bij uitvalswegen naar A13 en A20 en met het Centraal Station voor de deur is reizen vanaf deze locatie ideaal.

Afgesloten verzorgd portiek op de begane grond met trappenhuis, liftinstallatie en bergingen. Woningentree op de zesde verdieping. Hal met toegang tot de vertrekken, separaat toilet met fonteintje en meterkast. De badkamer is voorzien van een douchegedeelte, wastafel en wasmachineaansluiting.

De woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met toegang tot een balkon.
De ruime, lichte woonkamer beschikt over een open keuken met hoekopstelling en een deur naar het balkon. Vanuit de woonkamer is er fraai uitzicht over de stad!

Bijzonderheden:
- De woning wordt in de huidige staat opgeleverd;
- Er geldt een zelfbewoningsplicht (deze is geldig voor een termijn van 2 jaar);
- VvE is actief, maandelijkse bijdrage circa € 137,-;
- De erfpachtcanon is thans afgekocht tot medio 2032;
(en zal aanvullend bij het notarieel transport voor 50 jaar worden afgekocht tot ca. 2069);
- Ruime berging;
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Voorzien van Havensteder Koopzeker label;
- Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Omgeving Provenierswijk
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 69 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Spoorsingel 143, 3033GJ, Rotterdam