• 3
  • 65 m²
  • Appartement

Sint Jorisstate 4 5246TC, Rosmalen

€ 182.500,-

Woningomschrijving

STRATEGISCH GELEGEN 3-KAMERAPPARTEMENT MET ROYALE BUITENRUIMTE OP HET ZUIDEN, TWEE BERGINGEN EN EEN BREDE PARKEERPLAATS.

Type woning: 3-kamerappartement met balkon op het zuiden in Hintham
Woonoppervlak: 65 m²
Inhoud: 200 m³
Vraagprijs: € 182.500,= k.k.

LOCATIE:
Vlakbij de gezellige Bossche binnenstad, de snelwegen A2 en A59 én NS-station Oost ligt de wijk Hintham-Noord. Met voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, zorg en recreatie binnen handbereik, is dit een heerlijke wijk om te wonen.

Het appartementengebouw Sint Jorisstate ligt aan de doorgaande weg van Rosmalen naar ’s-Hertogenbosch en in de nabijheid van Het IJzeren Kind, een prachtige waterplas. In het groene park rondom de plas kunt u een mooie wandeling maken en genieten van een fantastisch uitzicht over Het IJzeren Kind. Het winkelcentrum met onder andere de Lidl en de Jumbo is op loopafstand gelegen.

ALGEMEEN:
Deze woning is gelegen op de begane grond in een appartementencomplex met lift. Het appartement ligt weliswaar op de begane grond maar is wel gesitueerd boven de bergingen, waardoor het appartement verhoogd boven het maaiveld ligt.

INDELING:

Centrale entree:
De overdekte hoofdingang van Sint Jorisstate is gesitueerd aan de weg Hintham. Vanuit de hal is het trappenhuis en de lift naar de verdiepingen bereikbaar. Tevens is hier de deur naar de parkeerplaatsen en de bergingen.

Woning:
Achter de voordeur komt men in een ruime hal. Deze ontsluit alle vertrekken en heeft bovendien een aparte (berg)kast waar de cv-ketel is gesitueerd.

De heerlijk lichte woonkamer is gelegen aan de zuidzijde en geeft onder meer toegang tot het balkon dat tevens op het zuiden is gelegen. Op dit balkon kan men heerlijk beschut genieten van het uitzicht op zowel de kerk als het leven op straat.
De half-open keuken maakt deel uit van de woonkamer en is voorzien van eenvoudig keukenblok. De muur die de keuken nu afscheidt van de woonkamer is eventueel te verwijderen.

De badkamer is deels betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en een wasmachine aansluiting. Dit appartement beschikt over een deels betegeld separaat toilet wat men bereikt vanuit de hal.

De twee slaapkamers liggen aan de galerijzijde.

PARKEREN:
Aan de achterzijde van het appartementencomplex is het parkeerterrein gelegen. Er is een brede, overdekte parkeerplaats die behoort tot het appartement. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om een overdekte parkeerplaats bij te kopen.

FIETSENSTALLING EN BERGING:
Op de begane grond van het appartementengebouw bevinden zich de gezamenlijke fietsenstalling en de bergingen van de appartementen. Er zijn twee bergingen die bij het appartement behoren.

BIJZONDERHEDEN:
- 3-kamerappartement;
- Balkon op het zuiden;
- Twee eigen bergingen en een brede parkeerplaats;
- Extra parkeerplaats bij te kopen;
- De servicekosten bedragen € 192,56 per maand (€ 148,12 woning, € 29,62 parkeerplaats en € 14,82 bergingen);
- Zelfbewoningsplicht;
- Het transport van de leveringsakte vindt plaats bij Huijbregts notarissen in 's-Hertogenbosch;
- Aanvaarding: zo snel mogelijk.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 65 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Sint Jorisstate 4, 5246TC, Rosmalen