• 3
  • 64 m²
  • Appartement

Ridderspoor 118 6542HG, Nijmegen

€ 175.000,-

Woningomschrijving

In de rustige woonstraat Ridderspoor, op wandelafstand van het Nijmeegse stadscentrum, vind je dit leuke appartement op de bovenste verdieping met eigen berging in de onderbouw.

Dit appartement is gelegen op de derde woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex. In deze straat tref je alleen bestemmingsverkeer en heb je voldoende gelegenheid om je auto gratis te parkeren. Voor allerlei winkelvoorzieningen loop je slechts een klein stukje naar de Molenweg en met de nabijheid van de stad en het centraal station zijn eigenlijk alle voorzieningen binnen handbereik. Aan de voorzijde heb je prachtig vrij uitzicht in het groen. Kortom: een fantastisch startersappartement!

Indeling

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met intercom en trapopgang naar de appartementen.

Derde woonlaag:
Entree, hal met meterkast en bergruimte voorzien van C.V.-ketel. Royale woonkamer met veel lichtinval en laminaatvloer. Half-open keuken voorzien van een standaard keukenblok. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, waarvan één met toegang tot het balkon, waarbij je uitkijkt op het groene talud van de NS en de achterzijde van het ROC. Eenvoudige badkamer met douche, vaste wastafel, wasmachineaansluiting en toilet.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 1990
- Woonoppervlakte: circa 64 m²
- Inhoud: circa 197 m³
- Bijdrage VvE: € 95,47,- per maand
- Verwarming en warm water middels Nefit Economy HR CV-ketel uit 2005
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Veel daglichttoetreding

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 64 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Ridderspoor 118, 6542HG, Nijmegen