• 4
  • 70 m²
  • Eengezinswoning

Racinestraat 27 3076VS, Rotterdam

€ 157.500,-

Woningomschrijving

Leuk gelegen, 3/4-kamer woning met royale voor- en achtertuin! 

De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing en een plat dak waardoor er geen ruimte verloren gaat. 
De wijk ligt op korte afstand van de winkels op de Spinozaweg, openbaar vervoer, station Lombardijen en uitvalswegen in de directe nabijheid. Heel veel groen en vrijheid met goede speelgelegenheid voor kinderen.


INDELING
Begane grond: 
Entree/hal met meterkast, toilet en trapkast. Ruime voortuin.

Aan de voorzijde ligt de moderne keuken met keukenblok in wandopstelling. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine). De woonkamer heeft een rustige ligging en een goede lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de tuin op het zuid/westen.


Eerste verdieping: 
Overloop met bergruimte, cv-ketel. Aan de voorzijde bevindt zich de eerste slaapkamer die goed van formaat is. Aan de achterzijde zijn van twee slaapkamers een grote open ruimte gemaakt. Dit kan eenvoudig weer teruggebracht worden naar twee slaapkamers. Verder vindt u op deze verdieping de eenvoudige badkamer met wastafel en douche. 

De woning beschikt over een losse berging in de tuin. 


BIJZONDERHEDEN: 
- eigen grond;
- bouwjaar circa 1960; 
- verwarming en warm water middels CV;
- de woning is geheel voorzien van houten kozijnen en dubbelglas;
- de genoemde prijs is expliciet een minimale koopsom;
- transport via notariskantoor Bussink;
- de woning wordt verkocht met het Koopzeker-keurmerk (vraag de makelaar naar meer informatie);
- ZELFBEWONINGSPLICHT (= mag niet verhuurd worden voor een periode van twee jaar).


KOOPZEKER
KoopZeker is het unieke kwaliteitskeurmerk van woningcorporatie Havensteder. Met KoopZeker weet u vanaf het begin waar u aan toe bent en wat u krijgt. U bent verzekerd van een woning die technisch helemaal gecheckt is. Daarnaast heeft u na aankoop zes maanden oplevergarantie voor kleine gebreken. Vraag naar de makelaar voor de informatieflyer.


KOOPOVEREENKOMST
Er is sprake van een juridische overeenkomst tussen verkoper en koper wanneer de koopovereenkomst door alle partijen volledig is ondertekend. In deze koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
- zelfbewoningsplicht/verhuurverbod;
- niet-zelfbewoond clausule/verkoper geen bewoner geweest;
- ouderdomsclausule;
- mogelijkheid tot asbest in de woning;
- geen garanties op (inbouw)apparatuur;
- KoopZeker kwaliteitskeur Havensteder.


DISCLAIMER
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaar per 08-10-2019
  • Omgeving Lombardijen
  • Soort woning Eengezinswoning
  • Oppervlakte 70 m²
  • Aantal kamers 4
  • Bouwjaar 1960

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Racinestraat 27, 3076VS, Rotterdam