• 2
  • 55 m²
  • Appartement

Promenade 93 2711AM, Zoetermeer

€ 97.500,-

Woningomschrijving

Profiteer van de unieke Koopgarant formule! Kopen met 15% of 25% korting* op de marktwaardeprijs en gegarandeerde terugkoop indien u wilt verhuizen!

U kunt dit startersappartement aankopen met maar liefst 15% of 25% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid groter en uw hypotheek lager maakt.

KOPEN WAS NOG NOOIT ZO BETAALBAAR!

In een kleinschalig appartementencomplex, op de tweede verdieping, midden in het bruisende en complete Stadshart van Zoetermeer gelegen tweekamerappartement met zonnige woonkamer, keuken met eenvoudige opstelling, keurige badkamer met ligbad, prima slaapkamer, separate toiletruimte, eigen cv combiketel, handige bergkast, eigen fietsenberging in de onderbouw, kunststof kozijnen, riant balkon van ca. 8m² op het zuiden en een heerlijk vrij en levendig uitzicht.

Indeling complex

Zeer centraal gelegen appartementencomplex. Entree vanuit de winkelstraat. Entreehal met bellentableau en trappenhuis. Aan de achterzijde is er toegang tot de eigen fietsenberging. Korte galerij,van waaruit toegang is tot de woning.

Woningomschrijving

Entreehal met meterkast, nette toiletruimte, stookruimte met een cv combiketel en toegang tot de woonkamer en de keuken. De woonkamer van ca. 510/444x488 geniet een uitstekende lichtinval. De voorgelegen keuken van ca. 212x285 is ingericht met een eenvoudige opstelling. Ruime slaapkamer van ca. 410x280. Keurige, driekwart hoog betegelde badkamer van ca. 220x180, welke is ingericht met een ligbad/douche, een wastafel en de opstelplaats voor de wasmachine. Het zeer zonnige balkon op het zuiden van ca. 452x172 is toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamer.

Bijzonderheden

Bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren is ca. € 85,-- per maand. Bouwjaar 1984. Kunststof kozijnen met dubbel glas. Muurisolatie. Woonoppervlakte ca. 55m². Inhoud ca. 165m³. Projectnotaris en aangepaste NVM koopakte van toepassing. Koopgarant Voorwaarden Vidomes van toepassing.

Omgevingskenmerken

De woning is gelegen in het Stadshart en op korte afstand van het Woonhart en de Dorpsstraat. Allerhande winkels, zoals supermarkt, drogist, bakker en bloemenwinkel zijn op loopafstand van de woning gelegen, evenals de bioscoop, het Stadstheater en de gezellige horecagelegenheden. Daarnaast vindt u in de directe omgeving een medisch dienstencentrum, het Noord Aa recreatiegebied, een Randstad Railstation, het hoofdbusstation, de Zoetermeerse rondweg, de rijkswegen A4 en A12 en provinciale wegen naar Leiden, Delft en Rotterdam.

Koopgarant

Dit betreft een Koopgarant woning. U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 25% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Voorwaarden

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 22,5% voor Vidomes en 77,5% voor u (bij een gekozen korting van 15% !) Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen. Ook mag het bruto verzamelinkomen van u en uw eventuele partner niet meer bedragen dan € 36.879,--. U dient het inkomen bij toewijzing aan te tonen met recente salarisstroken en/of een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60).

Vaste koopprijs

Vaste koopprijs € 97.500,-- kosten koper*. De thans gestelde vaste koopprijs van € 97.500,-- kosten koper is berekend op basis van 25% korting op de getaxeerde marktwaardeprijs van € 130.000,-- kosten koper.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Omgeving Centrum
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 55 m²
  • Aantal kamers 2

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Promenade 93, 2711AM, Zoetermeer