• 3
  • 64 m²
  • Appartement

Promenade 83 2711AM, Zoetermeer

€ 131.250,-

Woningomschrijving

Profiteer van de unieke Koopgarant formule! Kopen met 15% of 25% korting* op de marktwaardeprijs en gegarandeerde terugkoop indien u wilt verhuizen!

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegrond aan het eind van de fotoserie.

U kunt dit startersappartement aankopen met maar liefst 15% of 25% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid groter en uw hypotheek lager maakt.

KOPEN WAS NOG NOOIT ZO BETAALBAAR!

In een kleinschalig appartementencomplex, op de eerste verdieping, midden in het bruisende en complete Stadshart van Zoetermeer gelegen driekamerappartement met zonnige woonkamer ca. 24m², open keuken met eenvoudige opstelling, keurige badkamer met ligbad, twee prima slaapkamers, separate toiletruimte, eigen cv combiketel, grote bergkast, eigen fietsenberging in de onderbouw, kunststof kozijnen, riant balkon van ca. 11m² op het zuiden en een heerlijk vrij en levendig uitzicht.

Indeling complex

Zeer centraal gelegen appartementencomplex. Entree vanuit de winkelstraat. Entreehal met bellentableau en trappenhuis. Aan de achterzijde is er toegang tot de eigen fietsenberging. Korte galerij, van waaruit toegang is tot de woning.

Woningomschrijving

Entreehal met meterkast, nette toiletruimte, stookruimte met een cv combiketel en toegang tot de woonkamer. De voorgelegen keuken van ca. 285x249 is ingericht met een eenvoudige opstelling. De woonkamer van ca. 489x502/446 geniet een uitstekende lichtinval vanuit de zonnige achterzijde en biedt daarnaast een heerlijk vrij en levendig uitzicht. De binnenhal verschaft toegang tot twee ruime slaapkamers van ca. 407x279 en ca. 279x276 en de keurige, driekwart hoog betegelde badkamer van ca. 218x178, welke is ingericht met een ligbad/douche, een wastafel en de opstelplaats voor de wasmachine. Het riante, zeer zonnige balkon op het zuiden van ca. 452x243 is toegankelijk vanuit de woon- en de slaapkamer.

Bijzonderheden

Eigen fietsenberging. Bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren is ca. € 90,70 per maand. Bouwjaar 1984. Kunststof kozijnen met dubbel glas. Muurisolatie. Woonoppervlakte
ca. 64m². Inhoud ca. 190m³. Projectnotaris en aangepaste NVM koopakte van toepassing. Koopgarant Voorwaarden Vidomes van toepassing.

Omgevingskenmerken

De woning is gelegen in het Stadshart en op korte afstand van het Woonhart en de Dorpsstraat. Allerhande winkels, zoals supermarkt, drogist, bakker en bloemenwinkel zijn op loopafstand van de woning gelegen, evenals de bioscoop, het Stadstheater en de gezellige horecagelegenheden. Daarnaast vindt u in de directe omgeving een medisch dienstencentrum, het Noord Aa recreatiegebied, een Randstad Railstation, het hoofdbusstation, de Zoetermeerse rondweg, de rijkswegen A4 en A12 en provinciale wegen naar Leiden, Delft en Rotterdam.

Koopgarant

Dit betreft een Koopgarant woning. U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 25% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Voorwaarden

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 22,5% voor Vidomes en 77,5% voor u (bij een gekozen korting van 15% !) Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen. Ook mag het bruto verzamelinkomen van u en uw eventuele partner niet meer bedragen dan € 45.600, voor een eenpersoonshuishouden mag het bruto verzamelinkomen niet meer bedragen dan € 36.879,--. U dient het inkomen bij toewijzing aan te tonen met recente salarisstroken en/of een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60).

Vaste koopprijs

Vaste koopprijs € 131.250,-- kosten koper*. De thans gestelde vaste koopprijs van € 131.250,-- kosten koper is berekend op basis van 25% korting op de getaxeerde marktwaardeprijs van € 175.000,-- kosten koper.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Omgeving Centrum
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 64 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Promenade 83, 2711AM, Zoetermeer