• 3
  • 86 m²
  • Appartement

Pretoriadreef 57 3564BX, Utrecht

€ 215.000,-

Woningomschrijving

Eigentijds 3-kamer appartement gelegen op de tweede etage van een modern appartementencomplex, aan de rand van Utrecht. Het complex heeft een stijlvol entree en de appartementen zijn bereikbaar per lift.
Het appartement is voorzien van grote ramen wat zorgt voor een fijne lichtinval, De moderne L-vormige keuken is uitgerust in zwarte kleurstellingen en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de galerij is er een kleine buitenruimte en op de eerste verdieping bevindt zich de zonrijke gemeenschappelijke binnentuin.

In de afgesloten parkeergarage op de begane grond beschikt u over een eigen parkeerplaats, deze garage is toegankelijk met een afstandsbediening. Zo staat uw auto hier het hele jaar veilig en beschut geparkeerd.

Het appartementengebouw “Loevenhout” werd in 2011 gerealiseerd. Het complex is centraal gelegen dichtbij allerhande voorzieningen. De nabij gelegen rondweg Noord, biedt soepel toegang tot de snelwegen A2 en A27.

Het appartement heeft de volgende indeling:

2e verdieping:
Entree, gang, toiletruimte, twee ruime slaapkamers, bergruimte met wasmachine-aansluiting en unit van de stadsverwarming. Badkamer v.v. douche, ligbad en wastafel. brede woon / eetkamer, open L-vormige keuken. Deze open keuken is v.v. oven, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. Tenslotte beschikt het appartement over een kleine buitenruimte aan de galerijzijde (op het Noord-westen).

Servicekosten:
De servicekosten voor het appartement bedragen € 106,07 per maand (peildatum 2018) en berging/stalling € 20,40 per maand (peildatum 2018).

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 86 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Pretoriadreef 57, 3564BX, Utrecht