• 3
  • 104 m²
  • Appartement

Pretoriadreef 15 3564BX, Utrecht

€ 270.000,-

Woningomschrijving

Op de 4e verdieping gelegen 3-kamer appartement met Loggia (inpandig balkon), een eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw. Op de 1e verdieping bevindt zich de gemeenschappelijke binnentuin. Het betreft een goed onderhouden en geïsoleerd appartement in een modern complex.

In de afgesloten parkeergarage op de begane grond beschikt u over een eigen parkeerplaats, deze garage is toegankelijk met een afstandsbediening. Zo staat uw auto hier het hele jaar veilig en beschut geparkeerd.

Het appartementengebouw “Loevenhout” is in 2011 gerealiseerd. Het appartementencomplex is centraal gelegen nabij allerhande voorzieningen. De nabij gelegen rijksweg N230 biedt soepel toegang tot snelwegen A2 en A27.

Het appartement heeft de volgende indeling:

4e verdieping:
Entree, hal, separaat toilet, twee slaapkamers, bergruimte v.v. wasmachine-aansluiting. Badkamer met douche en wastafel, ruime woon- eetkamer met open keuken. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er een tweede bergruimte bereikbaar. Tenslotte treft u nog een groot inpandig balkon aan de achterzijde van het appartement.

Servicekosten:
De servicekosten voor het appartement bedragen € 134,35 per maand (peildatum 2018) en berging/stalling € 21,30 per maand (peildatum 2018).

Bijzonderheden:
Eigenbewoningsverplichting voor de eerste 5 jaar.

*De hoofdfoto betreft een artist impression*

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 104 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Pretoriadreef 15, 3564BX, Utrecht