• 1
  • 28 m²
  • Appartement

Otterweide 71 3437WE, Nieuwegein

€ 92.000,-

Woningomschrijving

Op een leuke, rustige plek in de populaire wijk "Batau Noord" gelegen appartement (studio). Het appartement beschikt over een woon-/slaapkamer, open keuken en badkamer. Dit appartement is gelegen op een groene plek in de wijk "Batau-Noord", nabij winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer. Een prima appartement voor starters op de woningmarkt!

Indeling:
Begane grond: entree van het complex met een afgesloten toegangsdeur en een bellentableau,trapopgang.

Appartement: entree, hal met toegang tot de woonkamer/keuken van circa 16 m2, het slaapgedeelte van circ a 4 m² is onderdeel van de kamer. De nette badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel en is circa 4 m2 groot.

Op de begane grond bevindt zich een berg box.

Bijzonderheden:
- Starters appartement (studio);
- gelegen in een rustige, groene wijk "Batau Noord";
- Nabij alle faciliteiten zoals winkels en openbaar vervoer;
- Goede, kleinschalige VvE;
- Voorzien van glasvezelverbinding;
- Notaris: Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dijkstra Sutter Notarissen in Nieuwegein. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen;
- Zelf wonen: Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan. je bent niet gehouden aan een minimale woontermijn, verkopen mag op elk gewenst moment.

Energielabel: C

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Nieuwegein vindt u op Funda.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 28 m²
  • Aantal kamers 1

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Otterweide 71, 3437WE, Nieuwegein