• 3
  • 64 m²
  • Appartement

Meester Marrestraat 54 3032SV, Rotterdam

€ 235.000,-

Woningomschrijving

NIEUW IN VERKOOP: Recent opgeknapt ruim 3-kamer appartement met balkon op het zuiden. De woning is gelegen in een rustige autoluwe straat in een goed onderhouden appartementencomplex gebouwd in 1980 en voorzien van eigen berging op de begane grond.

Centraal gelegen licht 3-kamer appartement, gelegen op de 1e woonlaag, voorzien van een groot balkon en een nieuwe keuken. Diverse voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Ook zijn er openbaar vervoersverbindingen en diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. Het appartement is gelegen aan een rustige binnentuin.

Indeling:
Begane grond:
Toegang tot het portiek met bellentableau. Op de begane grond is ook de berging behorende bij dit appartement gelegen. De berging is ongeveer 4m2.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de woonkamer, woonkamer met op het zuiden gelegen balkon, toilet met fonteintje. De keuken is zeer recent vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook bevinden zich in de woning 2 ruime slaapkamers waarvan de grootste ook in directe verbinding met het balkon staat. In de grote slaapkamer bevindt zich een handige inbouwkast met boiler. De badkamer en het toilet zijn tevens voor de verkoop vernieuwd.

Bijzonderheden:
- De woning wordt in de huidige staat opgeleverd;
- Er geldt een zelfbewoningsplicht van 2 jaar;
- Nieuwe badkamer en keuken;
- VvE is actief, maandelijkse bijdrage ca. €109,- voor woning en berging;
- De erfpachtcanon is thans afgekocht tot met 2028 (en zal vanaf datum levering voor 50 jaar worden afgekocht tot ca. 2069);
- Ruime berging;
- Voorzien van Havensteder Koopzeker label;
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Oplevering kan snel.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Lees meer

Specificaties

  • Omgeving Agniesebuurt
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 64 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Meester Marrestraat 54, 3032SV, Rotterdam