• 5
  • 121 m²
  • Rijwoning

Meanderhof 123 4337GP, Middelburg

€ 139.000,-

Woningomschrijving

Een goed onderhouden tussenwoning met een achtertuin op het zuidoosten. Deze voormalige huurwoning wordt centraal verwarmd middels een combiketel, is voorzien van dubbel glas en heeft energielabel B. Deze woning is voorzien van 6 zonnepanelen.
 
Begane grond: Hal, meterkast, trapopgang en toilet. Ruime dichte keuken aan de voorzijde, met doorkijk naar de woonkamer. En een tuingerichte woonkamer van ruim 26 m2 met trapkast en een deur naar de tuin. 
Eerste verdieping: Overloop, 3 prima slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. 
Tweede verdieping: Via vaste trap te bereiken overloop en een 4e slaapkamer. 
 
Aan de voorzijde van de woning is de praktische berging. De achtertuin is zo’n 15 meter diep en heeft een prima bezonning. Achter het huis is volop parkeerruimte. 
 
Eens binnenkijken bij deze leuke woning met een goede prijs-/kwaliteitverhouding? Bel voor een bezichtiging naar Dingemanse makelaars. 
 
Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar. 
 
Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.
 
Dit perceel is nog niet kadastraal gesplitst, de opgegeven grootte berust derhalve op een inschatting. Het perceel wordt door verkoper nog kadastraal ingemeten.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 121 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Meanderhof 123, 4337GP, Middelburg