• 5
  • 110 m²
  • Rijwoning

Meanderhof 107 4337GP, Middelburg

€ 119.000,-

Woningomschrijving

Een goed onderhouden tussenwoning met een fijne tuin op het zuidoosten, aan de achterzijde grenzend aan een groenstrook. Deze voormalige huurwoning wordt centraal verwarmd middels een combiketel uit 2007, is deels voorzien van dubbel glas en heeft energielabel C.

Begane grond: Hal, meterkast, trapopgang en toilet. Ruime keuken met apparatuur aan de voorzijde. En een tuingerichte woonkamer van circa 26 m2 met trapkast en een deur naar de tuin.
Eerste verdieping: Overloop, 3 prima slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: Via vaste trap te bereiken overloop en een 4e slaapkamer.

Aan de voorzijde van de woning is de praktische berging. De achtertuin is zo’n 11 meter diep en heeft een prima bezonning. Achter het huis is volop parkeerruimte.

Eens binnenkijken bij deze leuke woning met een goede prijs-/kwaliteitverhouding? Bel voor een bezichtiging naar Dingemanse makelaars.

Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Dit perceel is nog niet kadastraal gesplitst, de opgegeven grootte berust derhalve op een inschatting. Het perceel wordt door verkoper nog kadastraal ingemeten.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaar per 17-05-4606
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 110 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Meanderhof 107, 4337GP, Middelburg