• 3
  • 85 m²
  • Appartement

Mathenesserdijk 260 BI 3026GM, Rotterdam

€ 195.000,-

Woningomschrijving

Starters opgelet. Nieuw in verkoop een leuk, licht en bovenal ruim 3-kamer appartement. Het appartement is gelegen aan het water, geeft een geweldig uitzicht over de Schie, en ligt op steenworp afstand van het gezellige en historische Delfshaven.

Diverse restaurants, winkels, parken en vele andere voorzieningen zijn te vinden in de directe omgeving. Ook is deze woning prima gesitueerd ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Indeling
Begane grond
Voordeur en gedeelde opgang naar entree van het appartement.

Eerste verdieping
Een ruime L-vormige woonkamer, dichte keuken met keukenblok, toilet met fonteintje, trapkast en de opgang naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Overloop, grote slaapkamer, badkamer met douche, wasmachineaansluiting en wastafel. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon welke een mooi zicht geeft over de Schie.

Bijzonderheden:
- De woning wordt in de huidige staat opgeleverd;
- Er geldt een zelfbewoningsplicht (deze is geldig voor een termijn van 2 jaar);
- VvE is actief, maandelijkse bijdrage circa € 103,-;
- Eigen grond;
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Voorzien van Havensteder Koopzeker label;
- Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Lees meer

Specificaties

  • Omgeving Delfshaven
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 85 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Mathenesserdijk 260 BI, 3026GM, Rotterdam