• 4
  • 68 m²
  • Appartement

Marchantstraat 5 6535TS, Nijmegen

€ 129.500,-

Woningomschrijving

In de wijk Hatert, in de directe nabijheid van winkelcentrum Hatert, gelegen ruim 4-kamer appartement op de bovenste verdieping met 2 balkons en berging in de onderbouw. Dit appartement ligt bijzonder gunstig op de hoek van het gebouw met een extra raam in de zijgevel, waardoor je vanuit de woonkamer mooi uitzicht hebt. Het vroege zonlicht heb je via dit raam. Het appartementencomplex is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond: centrale entree met brievenbussen en intercom,

Appartement: entree; hal met meterkast, toilet en vaste kast; dichte keuken met eenvoudige keukeninrichting en toegang tot het 2e balkon; aansluitend doucheruimte met wastafel en douche en aansluiting wasmachine; drie slaapkamers, waarvan één met toegang tot het 1e balkon;royale woonkamer met vaste kast.

Algemeen: bouwjaar 1963 / woonoppervlak 68 m² / inhoud ca. 201 m³/ gebouw gebonden buitenruimte 7 m² / externe bergruimte 14m².

Bijzonderheden: gunstig gelegen ten op zichten van de winkels en wijkvoorzieningen / warm water via cv-ketel / verwarming via blokverwarming / servicekosten € 137,20 per maand (exclusief voorschot verwarming) / berging in de onderbouw / aanvaarding op korte termijn mogelijk. Het gehele appartement is voorzien van een moderne vinyl vloer.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 68 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Marchantstraat 5, 6535TS, Nijmegen