• 5
  • 90 m²
  • Rijwoning

Malvert 2639 6538BC, Nijmegen

€ 157.500,-

Woningomschrijving

In een rustige straat met slechts bestemmingsverkeer gelegen TUSSENWONING, op enkele minuten afstand van uitvalswegen, winkelcentrum en het station Dukenburg. De woning is onlangs gedeeltelijk gerenoveerd.

Indeling:

Begane grond:
entree/hal, toilet met fontein en meterkast. Doorzon-woonkamer met toegang tot de tuin. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok en trapkast.

1e Verdieping:
overloop met vaste kast; 3 slaapkamers (waarvan 2 met vaste kast en 1 met wastafel), badkamer met doucheruimte en wastafel.

2e Verdieping:
bereikbaar via vlizotrap; grote open zolder met cv opstelling (Vaillant uit 2005) en eventuele wasmachineaansluiting.
Door het plaatsen van een vaste trap, biedt deze ruimte de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te realiseren.

Achter in de aangelegde tuin bevindt zich een berging. De achterom-uitgang is toegankelijk middels een af te sluiten poort.

Algemeen:
Bouwjaar 1968 / inhoud ca. 350 m3 / woonoppervlakte 90 m2 / overige inpandige ruimte (zolder) ca. 22 m2 / externe bergruimte ca. 5 m2.

Bijzonderheden:
- rustige ligging/erg kindvriendelijk;
- centrale verwarming en warm water via Vaillant cv-combiketel uit 2005;
- asbestpanelen aan de buitenzijde in de kozijnen op de begane grond zijn vervangen door geïsoleerde panelen;
- stalen raamkozijnen 1e verdieping zijn vervangen door houten kozijnen met dubbel glas;
- het perceel moet nog kadastraal ingemeten worden, de kosten zijn voor rekening koper. De grootte van het perceel is een geschatte grootte ca. 150 m2 en kan derhalve afwijken;
- vraag gerust naar de bijzondere voorwaarden/clausules welke van toepassing zijn bij deze verkoop.

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kunt u inzien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als u deze woning koopt, dan bent u verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 90 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Malvert 2639, 6538BC, Nijmegen