• 5
  • 90 m²
  • Rijwoning

Malvert 2021 6538AH, Nijmegen

€ 155.000,-

Woningomschrijving

Ben je handig en steek je graag je handen uit de mouwen om een woning naar eigen wens op te knappen? Dan is deze woning echt iets voor jou!

Tussenwoning met 3 slaapkamers, ruime zolderverdieping met mogelijkheid om 4e slaapkamer te creëren en heerlijke tuin op het zuid-oosten.

Indeling:

Begane grond:
entree, hal, toilet met fontein, doorzonwoonkamer met deur naar achtertuin, eenvoudige dichte keuken met ruime bergkast onder de trap en eveneens toegang tot de tuin met stenen berging en achterom.

1e Verdieping:
overloop met vaste kast en toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers gescheiden zijn door een kastenwand en toegang tot badkamer met een doucheruimte, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

Zolderverdieping:
bereikbaar via vlizotrap; cv opstelling (Vaillant 2005), ruime bergzolder met klein dakraam. Mogelijkheid tot het realiseren van een 4e (slaap-)kamer met vaste trap.

Tuin:
De achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd en heeft een stenen berging met elektriciteit en is achterom bereikbaar.

Bijzonderheden:
- rustige ligging/erg kindvriendelijk (alleen bestemmingsverkeer);
- Het perceel moet nog kadastraal ingemeten worden de kosten zijn voor rekening koper. Geschatte perceelsgroote ca. 145 m2;
- asbestpanelen aan de buitenzijde in de kozijnen op de begane grond zijn vervangen door geïsoleerde panelen;
- stalen raamkozijnen 1e verdieping zijn vervangen door houten kozijnen met dubbel glas;
- het perceel moet nog kadastraal ingemeten worden, de kosten zijn voor rekening koper. De grootte van het perceel is een geschatte grootte ca. 145 m2 en kan derhalve afwijken;
- vraag gerust naar de bijzondere voorwaarden/clausules welke van toepassing zijn bij deze verkoop.
- aanvaarding kan snel.

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kun je inzien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 90 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Malvert 2021, 6538AH, Nijmegen