• 5
  • 92 m²
  • Rijwoning

Loevesteinstraat 55 6535KW, Nijmegen

€ 145.000,-

Woningomschrijving

KLUSWONING! De woning beschikt over 4 slaapkamers plus een zonnige diepe tuin met vrijstaande geschakelde stenen berging en een achterom. In de wijk zijn diverse voorzieningen zoals winkels, busverbindingen en scholen in de directe omgeving te vinden.

INDELING:

Begane grond:
Entree, toiletruimte, ruime woonkamer met houten vloer. De dichte keuken is voorzien van een een eenvoudig keukenblok met bovenkasten en er is nieuw tegelwerk aangebracht. Toegang via buitendeur naar de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 4 ruime slaapkamers (in één van slaapkamers zit een extra ruimte met CV-opstelling) en een badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

Er zit veel afwerking in deze woning, maar dat is goed te doen in eigen beheer.

Overig:
- Bouwjaar 1964
- Woonoppervlakte ca. 92 m2
- Inhoud ca. 300 m3
- Perceel ca. 160 m2
- Voldoende parkeerruimte op openbaar terrein.
- Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten. De kosten hiervoor
komen voor rekening van koper (circa € 725,-).

Weet wat u koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kunt u inzien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 92 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Loevesteinstraat 55, 6535KW, Nijmegen