• 4
  • 70 m²
  • Rijwoning

Lindelaan 24 1561CL, Krommenie

€ 215.000,-

Woningomschrijving

Laat deze kans niet liggen!

Op een ruim perceel van maar liefst 157 m² bieden wij deze betaalbare eengezinswoning aan. Deze woning betreft een voormalige huurwoning van woningcorporatie Parteon en wordt verkocht, nu de voormalig huurders de woning hebben verlaten. De doorzonwoonkamer met open keuken maakt van de beneden verdieping een fijn en licht geheel en zorgt voor een fijn gevoel van ruimte. De ruime tuin is gelegen op het noordoosten, maar dat neemt door zijn formaat niet weg dat je hier heerlijk in de tuin van de zon kunt genieten. Op de eerste etage bevinden zich de drie lichte slaapkamers en de badkamer, welke een opknapbeurt kan gebruiken. De zolderetage kan nu voornamelijk als bergingsetage worden gebruikt, maar kan, na het realiseren van een vaste trap en extra lichtinval, als extra slaapruimte worden gebruikt.

De centrale ligging van de woning is ideaal te noemen. De woning zelf ligt aan een heerlijk rustige straat en toch op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Krommenie waar zich verschillende supermarkten, horecagelegenheden en winkels bevinden. In de nabije omgeving van de woning zijn diverse sportgelegenheden, scholen, het NS-station van Krommenie, de uitvalswegen A8 en A9 en het gezellige Agathepark te vinden.

Komt u graag de woning bezichtigen? Bel ons dan snel en maak een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

De indeling:
Begane grond:
Entree; hal met meterkast en trapopgang; de ruime doorzonwoonkamer met open keuken en inbouwkast; bijkeuken met toegang tot het toilet en de achtertuin; toilet met fontein en toegang tot de trapkast; ruime achtertuin, met hierin de stenen berging, welke is voorzien van elektra.

Eerste verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zolder; drie slaapkamers (waarvan twee slaapkamers ca. 9 m² en een slaapkamer van ca. 5 m²); badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting.

Zolderetage:
Betreden via de vlizotrap; gesplitst door een scheidingswand in het midden; opstelplaats voor de cv-ketel.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar omstreeks 1947;
• Woonoppervlakte ca. 70 m²;
• Riant perceel van ca. 157 m²;
• Voormalig huurwoning van Parteon;
• Zeer centraal gelegen in het gezellige Krommenie;
• Verdient op sommige punten enige modernisering;
• Oplevering kan op korte termijn.


Woningstichting Parteon neemt de volgende artikelen standaard op in de koopakte:

Verkoper heeft woning nooit bewoond
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat zij het verkochte nooit feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan de gebruikseenheid, waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest als zij de gebruikseenheid zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Zelfbewoningsclausule
Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 5 jaar; hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen schriftelijk toestaan dat van het in de vorige zin bepaalde wordt afgeweken. Indien de koper na bij aangetekend schrijven door verkoper in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft aan de uitvoering van dit artikel mede te werken, zal hij ten behoeve van de verkoper een niet voor matiging vatbare, terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van € 50.000,- (zegge: VIJFTIGDUIZEND EURO).

Projectnotaris
Woningstichting Parteon werkt samen met de volgende 3 projectnotarissen:
- Zaan Notarissen (Zaandam, Wormerveer en Assendelft)
- Actus Notarissen (Zaandijk)
- Notariskantoor Ten Brinke (Krommenie)

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 70 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Lindelaan 24, 1561CL, Krommenie