• 3
  • 70 m²
  • Rijwoning

Leliestraat 50 4332TL, Middelburg

€ 135.000,-

Woningomschrijving

Deze speels ingedeelde en gerenoveerde tussenwoning vinden we in de woonwijk Nieuw-Middelburg, op korte afstand van het stadscentrum en het winkelcentrum De Veersche Poort.

Begane grond: Ruime hal met meterkast, trapopgang en toilet. Een speels ingedeelde woonkamer van zo’n 21 m2 en een dichte keuken met een nette opstelling en diverse inbouwapparatuur. Via de keuken is toegang tot de achtertuin.
Verdieping: Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers (van ruim 13 en bijna 10 m2). Voorts de badkamer met douche, tweede toilet en wastafel. En een vliering.

Deze woning is netjes uitgevoerd en goed onderhouden. Prima geïsoleerd, verwarming en warm water middels een combiketel, en voorzien van energiezuinig label A. Er is een kleine zonnige achterplaats met een vrije achterom. Per direct beschikbaar.

Kom kijken naar dit leuke huis, een mooie kans voor starters op de woningmarkt!

Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 70 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Leliestraat 50, 4332TL, Middelburg