• 5
  • 127 m²
  • Rijwoning

Kromme Wiekstraat 4 3035RB, Rotterdam

€ 325.000,-

Woningomschrijving

Heb je een beetje fantasie, Rotterdamse lef en zoek je een woning die anders is dan alle andere. Dan is dit je kans! Karakteristieke tussenwoning gelegen in het levendige Oude Noorden vlakbij de gezellige Zwaanshals met unieke winkels, speciaalzaken en populaire horecagelegenheden. Het centrum van Rotterdam en openbaar vervoer zijn in de nabijheid gelegen. De woning moet aan de binnenzijde met een beetje fantasie worden opgeknapt!

Het betreft een voormalig kluspand dat bestaat uit twee woningen. Het pand is inmiddels formeel samengevoegd (dubbele bewoning is niet meer mogelijk), maar bestaat nog steeds uit twee wooneenheden. De schil is gerenoveerd (dak, kozijnen, voorgevel gereinigd met knipvoeg). De installaties zijn in 2014 vernieuwd (elektra, c.v.-installatie).

Het pand heeft geen tuin/buitenruimte

Indeling:
Souterrain:
Entree, hal, toilet met fontein, toegang tot het souterrain met open keuken-opstelling en binnentrap naar de bel-etage (deels vide met hoog plafond)

Beletage:
Slaapkamer met badkamer (douche en wastafel)

1e verdieping:
L-vormige woonkamer met open keuken-opstelling, toilet met fontein

Zolderverdieping:
Overloop waarop uitkomen 2 slaapkamers met dakkapel en een badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31-12-93
- Verwarming en warm water door middel van CV-ketel
- Zelfbewoningsplicht voor 2 jaar
- Oplevering per direct.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 127 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Kromme Wiekstraat 4, 3035RB, Rotterdam