• 5
  • 106 m²
  • Rijwoning

Klarinet 40 3766GV, Soest

€ 275.000,-

Woningomschrijving

Gelegen op een rustige lokatie aan een woonhofje ruime eengezinswoning, aan de voorzijde is de woning gelegen aan een groenstrook en slootje.

Deze kindvriendelijke en rustige ligging in deze luwe woonstraat is heerlijk. De groene wijk Overhees is voor een gezin ideaal. De woning ligt op loopafstand van scholen, winkels, OV en de kinderboerderij. Nabij alle dagelijkse voorzieningen en de bossen van Soest.

Soest is centraal gelegen, tussen de bossen en de Soesterduinen, nabij de A1, A27 en A28 en met voldoende OV mogelijkheden richting Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Indeling

Entree, hal met meterkast en toilet, trap naar de eerste verdieping. Keuken aan de voorzijde van de woning met royale woonkamer, naast de woonkamer een berging hier bestaat de mogelijkheid deze bij de woonkamer te betrekken.

Op de 1e verdieping bevinden zich een overloop met toegang tot 3 goede slaapkamers en de badkamer deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Vaste trap naar de zolderverdieping met een ruime overloop, separate wasruimte en 4e slaapkamer voorzien van een dakraam.

Deze (voormalige huur) woning kent een zelfbewoningsverplichting.

KENMERKEN
- bouwjaar: 1982
- perceeloppervlak: 130 m2:
- woonoppervlak : 106 m2
- inhoud : 340 m3
- voorzien van dubbel glas
- de overdracht dient plaats te vinden bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen

Lees meer

Specificaties

  • Omgeving Overhees
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 106 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Klarinet 40, 3766GV, Soest