• 4
  • 100 m²
  • Rijwoning

John Lennonplein 17 4337PP, Middelburg

€ 195.000,-

Woningomschrijving

Op een heerlijke rustige plek staat deze jonge tussenwoning, direct klaar voor prettige bewoning. Deze leuke woning is uitstekend geschikt voor kleinere huishoudens. Het huis is optimaal geïsoleerd en voorzien van energiezuinig label A.

Begane grond: Hal met meterkast en toilet. L-vormige tuingerichte woonkamer van zo’n 24 m2 met aan de voorzijde een halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: Overloop met 2 slaapkamers van circa 18 en 14 m2, en een nette badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: Open zolderruimte met dakraam, de opstelling van de c.v.-ketel en aansluiting voor de wasmachine. Te gebruiken als slaap- of bergruimte, maar ook voor hobby of studie.

De achtertuin ligt op het noordoosten en is voorzien van een houten berging en achterom.

Wilt u heerlijk zorgeloos wonen in een geliefde woonomgeving? Bel voor een bezichtiging naar Dingemanse makelaars.

Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 100 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

John Lennonplein 17, 4337PP, Middelburg