• 3
  • 80 m²
  • Appartement

Jacob Pieterse Boreelstraat 10 4336BD, Middelburg

€ 149.000,-

Woningomschrijving

Een verrassend ruim appartement gelegen op de 3e verdieping! Betaalbaar wonen in een groene woonomgeving. Dit appartement is prima onderhouden en voorzien van energielabel D. Gelegen op korte afstand van het winkelcentrum in de wijk, en ook dichtbij de binnenstad en uitvalswegen.

Begane grond: Afgesloten entree met intercom en postbussen. Ruime inpandige berging.
Derde verdieping: Hal met meterkast. Woonkamer van circa 32 m2 met toegang tot de loggia. Een halfopen keuken met apparatuur en toegang tot de 2e loggia. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, en er is een separaat toilet. Voorts nog 2 slaapkamers.

Het appartement wordt centraal verwarmd middels een combiketel uit 1998 (Nefit) en is deels voorzien van dubbel glas. De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt thans € 78,-.

Let op: er is geen lift aanwezig.

Het appartement ligt op korte afstand van de uitvalswegen en dichtbij het Meiveld en het winkelcentrum met onder andere 2 supermarkten, een apotheek, een kapper, een bakker, een bloemist en een artsenpraktijk.

Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 80 m²
  • Aantal kamers 3
  • Bouwjaar 1970

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Jacob Pieterse Boreelstraat 10, 4336BD, Middelburg