• 2
  • 55 m²
  • Appartement

Jaap Edendreef 32 3562AV, Utrecht

€ 165.000,-

Woningomschrijving

Beschikbaar voor huurders van Portaal en Mitros t/m 07 november 2019. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders van Portaal en Mitros voorrang om deze woning te kopen.  

Dit 2-KAMER appartement (voorheen 3 kamers) is gelegen op de zesde verdieping van gemoderniseerd complex met lift en heeft een separate berging in de onderbouw. Het appartement geeft een weids uitzicht over de stad. Het appartement dient op sommige punten gemoderniseerd te worden. Bekijk eens de impressiefoto van de woonkamer hoe het eruit kan zien als het opgeknapt en ingericht is!

De woning is gelegen nabij Shoppingcenter Overvecht met alle denkbare winkels, winkelcentrum Overkapel, park De Watertoren met speeltuin en kinderboerderij en volop NATUUR om de hoek in het Noorderpark. Station Overvecht is op korte afstand en via de Noordelijke Randweg zit u zo op de A2 en A27.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal met intercom, brievenbussen, lift en toegang tot de bergingen. 

6e Woonlaag:
Entree, hal, meterkast, eenvoudige badkamer met douche en toilet (tegelwerk recentelijk vernieuwd). De woonkamer heeft vrij uitzicht. De keuken is ruim te noemen, heeft een netjes doch eenvoudig keukenblok. De keuken kan op eenvoudige wijze gesplitst worden in twee afzonderlijke ruimtes. Verder een royale slaapkamer met vaste wastafel en toegang tot balkon (gelegen op het zuiden).

BIJZONDERHEDEN
- verwarming middels stadsverwarming
- geheel voorzien van isolerende beglazing
- erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht
- notariskeuze verkoper
- eigen bewoningsplicht (geen verhuurmogelijkheden)
- voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur
- zie voor afmetingen bijgevoegde plattegronden
- actieve VVE, servicekosten zijn circa € 86,- per maand (incl. berging). De maandelijkse voorschot op de stookkosten bedraagt € 83,=.

Algemene spelregels KoopVoorrang 
- Je huurt op dit moment een (zelfstandige) woning van Portaal of Mitros in de regio Utrecht. En wanneer je een Portaalwoning koopt, laat je je huurwoning leeg achter; 
- De actie geldt voor alle huurders van Portaal en Mitros in de regio Utrecht, met uitzondering van huurders van onzelfstandige eenheden (bijvoorbeeld kamerwoningen); 
- Als huurder krijg je de woning aangeboden voor een vaste prijs; 
- Je krijgt als huurder met voorrang een aanbod; 
- Huurders met een sociale huurovereenkomst hebben voorrang op huurders met een vrije sector huurovereenkomst (zelfstandige woonruimte gaat voor geliberaliseerde woonruimte); 
- Je hebt als huurder 2 weken de tijd voordat de woning de vrije markt opgaat; 
- Je bent aanwezig tijdens de bezichtiging in de woning.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 55 m²
  • Aantal kamers 2
  • Bouwjaar 1966

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Jaap Edendreef 32, 3562AV, Utrecht