• 4
  • 84 m²
  • Hoekwoning

Hoge Stelle 38 4339AR, Nieuw- en Sint Joosland

€ 145.000,-

Woningomschrijving

Op een mooi hoekperceel van ruim 275 m2 staat deze flinke eengezinswoning met een flinke zij- en achtertuin, een stenen berging en vrije achterom.

Begane grond: Entree met meterkast. Hal met toilet, trapopgang en -kast. Ruime doorzon-woonkamer van ruim 25 m2 en een dichte keuken met een eenvoudige opstelling. De achtertuin is zowel vanuit de woonkamer als de keuken te bereiken.
Verdieping: Overloop met 3 slaapkamers (van circa 13, 11 en 7 m2) en een eenvoudige badkamer met douche en wastafel. Over de volle breedte van de woning is een bergzolder.

De tuin ligt op het zuidoosten en is zo’n 14 meter breed.

De woning wordt verwarmd middels een combiketel uit 2008 en is voorzien van dubbel glas.

Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 84 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Hoge Stelle 38, 4339AR, Nieuw- en Sint Joosland