• 3
  • 73 m²
  • Appartement

Havik 23 3435ZC, Nieuwegein

€ 149.000,-

Woningomschrijving

Ruim en licht appartement met twee slaapkamers, een groot terras aan de voorzijde en een berging op de begane grond. Dit appartement heeft twee verdiepingen en is op de tweede woonlaag van het kleinschalige complex gelegen. De locatie is ideaal: vlakbij winkels, een groot park, openbaar vervoer (bus én sneltram) en winkels.

Indeling:
Begane grond: Entree, brievenbussen, trappenhuis.

Maisonnette op de derde woonlaag:
1e verdieping: Entree, hal, toilet, meterkast, toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ruim, circa 27 m². De woonkamer biedt toegang naar de eenvoudige keuken van circa 7 m².

Aan de voorzijde van de maisonnette is een groot dakterras van circa 21 m².

2e verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers van respectievelijk 12 en 12 m² groot. De grote slaapkamer heeft een dakraam. De badkamer is circa 5 m² groot en is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
- Ruim appartement met twee verdiepingen;
- Royale woonkamer;
- Twee slaapkamers;
- Berging in de onderbouw;
- Nabij alle faciliteiten;
- Notaris: Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dijkstra Sutter Notarissen in Nieuwegein. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen;
- Zelf wonen: Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er de eerste vijf jaar zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan. je bent niet gehouden aan een minimale woontermijn, verkopen mag op elk gewenst moment.

Energielabel: C

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Nieuwegein vindt u op Funda.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 73 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Havik 23, 3435ZC, Nieuwegein