• 3
  • 85 m²
  • Appartement

Hardenbroek 8 3452NK, Vleuten

€ 285.000,-

Woningomschrijving

Beschikbaar voor huurders van Portaal en Mitros t/m 23 augustus 2019. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders van Portaal en Mitros voorrang om de woning te kopen.

De appartementsgebouwen aan de Hardenbroek ademen de sfeer van vroeger tijden. De gevels doen denken aan statige patriciërshuizen, maar bij binnenkomst zie je direct dat het interieur modern-comfortabel is. The best of both worlds, dus, en dat kunnen we eigenlijk ook zeggen over de locatie. In de sfeervolle wijk Vleuterweide met zijn gevarieerde bouw ligt dit complex in de Hoven, dichtbij allerlei voorzieningen (denk winkelcentrum Vleuterweide, kinderopvang, scholen, de Cultuurcampus, horeca, openbaar vervoer met bus en trein) maar ook op steenworp afstand van het immense Máximapark, recreatieplas Haarrijn, sportvelden en polders. Dus of je nu houdt van stadse drukte en gezelligheid of de voorkeur geeft aan groene ruimte en rust; beide zijn hier makkelijk te vinden.

Terug naar het appartement. Bij de overdekte hoofdentree bevinden zich brievenbussen met intercom/videofoon, toegang tot de bergingen en het trappenhuis en lift. Achter je eigen voordeur is er een hal met toegang tot de diverse vertrekken: een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een aparte toiletruimte, de badkamer en voorts een berging met c.v. ketel en ruimte voor je wasmachine en droogtrommel.
Het complex is gebouwd in 2008. Een fijne brede groenstrook zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de straat en prettig uitzicht. Parkeren kan aan de achterkant van het gebouw, als je geluk hebt overdekt!

1e Verdieping:
Entree/hal met meterkast en separate toiletruimte, separate ruimte/berging voor c.v.ketel, wasmachine en/of droger. Lichte woonkamer met aansluitend de open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Door de vele raampartijen heb je een prachtige lichtinval. Twee volwaardige slaapkamers. Nette badkamer voorzien van douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Woning wordt in opdracht van Portaal verkocht
- Notaris ter keuze verkoper
- Eventueel voordeel overdrachtsbelasting komt ten goede van de verkoper
- Er loopt thans een procedure tussen de VVE en de bouwer van het complex.
- VvE servicekosten € 114,- per maand.
- Oplevering kan snel
- Portaal heeft nooit in de woning gewoond en kan derhalve ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele
zichtbare of onzichtbare gebreken.
- Zelfbewoningsplicht
- Voorbehoud toestemming Gemeente Utrecht verkoop

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 85 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Hardenbroek 8, 3452NK, Vleuten