• 4
  • 82 m²
  • Hoekwoning

Goudesteinstraat 24 6535LC, Nijmegen

€ 157.500,-

Woningomschrijving

In de wijk Hatert aan rustige straat gelegen ruime hoekwoning met mooie diepe en brede achtertuin voorzien van een mooi aantal vaste planten. De woning is centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum Hatert, wijkvoorzieningen en de diverse uitvalswegen en kijkt uit op een plantsoen/speelplek aan de voorzijde. De woning is momenteel niet voorzien van een keuken. Alle voorzieningen hiervoor zijn wel aanwezig. Het is aan de koper om zelf de keuken naar eigen inzicht en keuzes te plaatsen.

Indeling:

Begane grond:
Entree; hal met toiletruimte, verdiepte trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer met tussenwand naar de keukenruimte en toegang tot de inpandige berging. TIP: De inpandige berging wordt bij dit type woning veelal tot keuken verbouwd, waardoor en ook een grotere woonkamer ontstaat.

Eerste Verdieping:
Overloop; 3 ruime slaapkamers met vaste kastruimte; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Algemeen: bouwjaar 1965 / inhoud 285m³ / woonoppervlak 82 m² / perceeloppervlak ca. 245 m² (geschat).

Bijzonderheden:
Hoekwoning met royale achtertuin / centraal gelegen ten opzichte van de wijkvoorzieningen / centrale verwarming en warm water via een Nefit HR combiketel (2013) /aanvaarding op korte termijn mogelijk / perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten, kosten voor koper (circa € 725,-) / het vermeldde perceeloppervlak is een schatting / Voldoende parkeerruimte op openbaar terrein.

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kunt je inzien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 82 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Goudesteinstraat 24, 6535LC, Nijmegen