• 4
  • 82 m²
  • Hoekwoning

Goudesteinstraat 2 6535LC, Nijmegen

€ 135.000,-

Woningomschrijving

In de wijk Hatert aan rustige straat gelegen ruime hoekwoning met diepe achtertuin en achterom. De woning is centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum Hatert, wijkvoorzieningen en de diverse uitvalswegen.

De woning is momenteel niet voorzien van een keuken, badkamer en toilet. Alle voorzieningen hiervoor zijn aanwezig. Het is aan de koper om zelf de keuken, badkamer en toilet geheel naar eigen inzicht en keuze's te plaatsen.

Indeling:
Begane grond: entree; hal met toiletruimte, verdiepte trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Woonkamer met tussenwand naar de keukenruimte en toegang tot de inpandige berging. TIP: De inpandige berging wordt bij dit type woning veelal tot keuken verbouwd, waardoor en ook een grotere woonkamer ontstaat.

1e Verdieping: overloop; 3 ruime slaapkamers met vaste kastruimte; badkamer (thans zonder voorzieningen).

Algemeen: bouwjaar 1965 / inhoud 285m³ / woonoppervlak 82 m² / perceeloppervlak ca. 145 m² (geschat).

Bijzonderheden:
Hoekwoning met royale achtertuin met achterom / centraal gelegen ten opzichte van de wijkvoorzieningen / centrale verwarming en warm water via een Nefit HR combiketel (2011) /aanvaarding op korte termijn mogelijk / perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten, kosten voor koper / het vermeldde perceeloppervlak is een schatting.

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kunt je inzien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 82 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Goudesteinstraat 2, 6535LC, Nijmegen