• 3
  • 73 m²
  • Appartement

Crooswijksestraat 28 3034AK, Rotterdam

€ 180.000,-

Woningomschrijving

Keurige 3-kamer bovenwoning op de 4e verdieping met balkon en vrij uitzicht aan de voorzijde over een stadspark. Zeer gunstige ligging nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en het stadscentrum.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau en de lift.

3e verdieping:
Entree, hal met meterkast, grote bergkast, toilet met fonteintje en mechanische ventilatie, royale woonkamer met toegang naar ruim balkon aan de voorzijde, dichte keuken met een net keukenblok en toegang naar balkon aan de achterzijde. Ouderslaapkamer, tweede slaapkamer, badkamer met douche, vaste wastafel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- VVE is actief, bijdrage €132,00 per maand.
- Erfpachtcanon is thans afgekocht tot 2034 en wordt aanvullend bij het notarieel transport voor 50 jaar afgekocht tot ±2068.
- Verwarming en warm water middels cv-ketel.
- Lift aanwezig.
- Berging in onderbouw.
- Zelfbewoningsplicht voor 2 jaar.
- Oplevering per direct.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Omgeving Crooswijk
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 73 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Crooswijksestraat 28, 3034AK, Rotterdam