• 5
  • 112 m²
  • Rijwoning

Couwenbergstraat 45 6535RT, Nijmegen

€ 219.000,-

Woningomschrijving

In rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen ruime tussenwoning met voor- en achtertuin, berging en achterom. De woning ligt in de wijk Hatert op loopafstand van de wijk- en winkelvoorzieningen. De woning beschikt over een goed afwerkingsniveau en is geheel geïsoleerd.

Deze woning bevat een riante, lichte woonkamer met eenvoudige open keuken en heeft maar liefst 4 slaapkamers. De woning heeft een zonnige achtertuin (zuidwest) met achterom en een houten berging voorzien van elektra. Vanaf deze woning is het centrum van Nijmegen goed te bereiken. Deze goede bereikbaarheid geldt ook voor de diverse scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, universiteit en ontsluitingswegen A73 en A326.

Indeling:

Begane grond: entree, ruime hal met meterkast; toilet met fonteintje; ruime en lichte woonkamer met toegang tot zonnige achtertuin (zuidwest); eenvoudige open keuken aan de voorzijde.

1e verdieping: vaste trap naar 1e verdieping; overloop; 3 slaapkamers; badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: vaste (open) trap naar zolder; 4e slaapkamer; ruimte voor cv-ketel (Intergas HR uit 2009), mechanische ventilatie, witgoedopstelling en opslag.

Bijzonderheden:
- Perceel moet nog kadastraal ingemeten worden, de kosten zijn voor rekening koper. De grootte van het perceel is een geschatte grootte en kan derhalve afwijken.
- Aanvaarding in overleg, kan echter snel.

Notaris:
Een goede notaris is belangrijk, daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste (project)notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen:
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Weet wat je koopt:
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kun je inzien bij de makelaar.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 112 m²
  • Aantal kamers 5
  • Bouwjaar 2009

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Couwenbergstraat 45, 6535RT, Nijmegen