• 4
  • 103 m²
  • Rijwoning

Condor 11 3435GA, Nieuwegein

€ 242.500,-

Woningomschrijving

Mooi gelegen gezinswoning met drie slaapkamers en een diepe tuin op het zuidwesten. Deze goed onderhouden woning is op een mooi plekje gelegen aan een ventweg in de wijk Doorslag. De slaapkamers zijn ruim van formaat, de achtertuin is mooi diep en biedt door zijn ligging veel privacy.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet en toegang naar de woonkamer. De kamer is circa 26 m² groot en beschikt over een trapkast. De keuken (circa 8 m²) is aan de voorzijde van de woning. Het keukenblok is netjes, gedateerd en is in een L-opstelling. De tuin op het zuidwesten is bereikbaar via een tuindeur.

Eerste verdieping:
Overloop, twee slaapkamers van respectievelijk 13 (met dakraam) en 14 m² groot. De badkamer is ruim 4 m² en beschikt over een douche, tweede toilet en een wastafel.

Tweede verdieping:
Voorzolder met veel bergruimte en de wasmachine aansluiting. Zolderkamer van ruim 10 m² groot met dakraam.

Bijzonderheden:
- gezinswoning met drie slaapkamers;
- gelegen op een leuke plek in de wijk Doorslag;
- heerlijke tuin met veel privacy;
- de tuin is op het zuidwesten gelegen;
- goed onderhouden, eenvoudig van uitvoering;
- centraal gelegen ten opzichte van winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer;
- het perceel moet nog kadastraal uitgemeten worden, de kosten daarvan zijn voor de koper;
- verkoper heeft nooit in de woning gewoond en kan derhalve ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele zichtbare- of onzichtbare gebreken;
- notaris: Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Sutter Kars Notarissen in Nieuwegein. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen;
- zelf wonen: Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan. je bent niet gehouden aan een minimale woontermijn, verkopen mag op elk gewenst moment.
- de woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is ter inzage en wordt onderdeel van de koopovereenkomst;
- beschikbaar voor huurders van Portaal en Mitros t/m 16 juli 2019. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders van Portaal en Mitros voorrang om de woning te kopen.
- de regels van "KoopVoorrang" zijn van toepassing op deze verkoop.

Energielabel: A

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Nieuwegein zijn te vinden op Funda.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 103 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Condor 11, 3435GA, Nieuwegein