• 5
  • 120 m²
  • Hoekwoning

Breeveen 12 3452ND, Vleuten

€ 419.000,-

Woningomschrijving

Dit heerlijke huis staat in Vleuterweide, de populaire wijk de Hoven waar je alle denkbare voorzieningen onder handbereik hebt. Winkelcentrum, een treinstation (8 minuten naar Utrecht), scholen, kinderopvang, sport, recreatie en horeca. En wil je met de auto weg, dan zit je zó op de A2.

En dit huis voelt zich dus een beetje leeg…Het snakt naar nieuwe bewoners die warmte en gezelligheid meebrengen! In de basis is alles aanwezig voor jarenlang woonplezier. Kijk bijvoorbeeld naar de mooie vloer, die is gewoon gemaakt om vele voetstappen, danspassen en jouw meubels te dragen. De praktische trapkast in de woonkamer heeft alle ruimte beschikbaar om jouw voorraad en stofzuiger te bewaren. De complete keuken is er ook klaar voor; alle (inbouw)apparatuur die een volleerde of aspirant-kok zich kan wensen is aanwezig. De roedeverdeling in de ramen boven en beneden zorgen al voor sfeer in het geheel. De drie slaapkamers op de eerste verdieping vragen enkel om stoffering en jouw bed. De moderne, stijlvolle badkamer hoef je alleen maar te vullen met je eigen accessoires en favoriete kleur handdoeken.
De zolder is keurig te noemen en heeft een aparte wasruimte, daar kun jij dus helemaal je eigen ziel en zaligheid inleggen. De achtertuin is ruim, heeft een achterom en een berging. Tevens tref je aan de achterzijde veel parkeerplaatsen aan.
Kortom, het huis is er klaar voor. Jij ook? Dan staan wij klaar om je te begeleiden bij een bezichtiging!

Indeling:
begane grond:
Entree, hal met trapopgang en toilet. Toegang tot de tuingerichte woonkamer en aan de voorzijde de keuken, voorzien van inbouwapparatuur, ruime achtertuin op het oosten.

1e Verdieping:
Ruime overloop, toegang tot 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping:
Open zolder met aparte ruimte voor de cv-ketel en de wma.

Bijzonderheden:
- Woning wordt in opdracht van Portaal verkocht
- Notaris ter keuze verkoper
- Eventueel voordeel overdrachtsbelasting komt ten goede van de verkoper
- Oplevering kan snel
- De huidige eigenaar (Portaal) heeft nooit in de woning gewoond en kan derhalve ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.
- Zelfbewoningsplicht
- Voorbehoud toestemming Gemeente Utrecht verkoop

Indien u meer wilt weten over deze eengezinswoning, of een bezichtiging wilt aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 120 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Breeveen 12, 3452ND, Vleuten