• 5
  • 114 m²
  • Hoekwoning

Breehofstraat 14 6542RB, Nijmegen

€ 239.000,-

Woningomschrijving

Op leuke locatie in de wijk Hees, aan een rustige straat gelegen ruime eindwoning met 3 slaapkamers, royale zolderverdieping met de mogelijkheid tot het realiseren van een volwaardige 4e slaapkamer, voortuin en diepe achtertuin met vrijstaande berging en achterom.
De woning ligt op een centrale maar toch rustige locatie met (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. In de directe omgeving bevinden zich alle woonvoorzieningen zoals winkels en scholen. Het stadscentrum van Nijmegen, Centraal Station, Universiteit, Han en ziekenhuizen zijn (zowel per auto, fiets en openbaar vervoer) goed bereikbaar.


Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping, bergkast, toegang tot de tuingerichte woonkamer. Open keuken met standaard doch net keukenblok zonder inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare royale zolderdieping met de mogelijkheid tot het realiseren van een volwaardige 4e slaapkamer, tevens bevindt zich hier de c.v.-installatie.

Tuin:
Diepe achtertuin met vrijstaande stenen berging en via achterom bereikbaar.


Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via Nefit Proline combiketel;
- De woning is goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
- De begane grond is geheel voorzien van rolluiken;
- Diepe achtertuin, gelegen op het noord-westen;
- Parkeerplaatsen voor de deur;
- Perceelsgrootte circa 160 m²;
- Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten. De kosten hiervoor
komen voor rekening van koper (circa € 600,-).


Weet wat u koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kunt u inzien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen.
Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als u deze woning koopt, dan bent u verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamersgewijs wordt bewoond en/of verhuurd.
Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 114 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Breehofstraat 14, 6542RB, Nijmegen