• 4
  • 87 m²
  • Appartement

Bordeauxdreef 97 3067ZM, Rotterdam

€ 169.500,-

Woningomschrijving

Deze 4-kamer maisonnette is leuk gelegen met een singel aan de voorzijde in de rustige wijk Oosterflank. Het appartement is gelegen op de 2e en 3e (bovenste) etage met balkon op het Westen. 

De nabije omgeving biedt u alle wenselijke voorzieningen in de vorm van scholen (basisschool op loopafstand), winkels (Alexandrium Shopping Center en Alexandrium Woonmall), sport- en recreatiemogelijkheden (Kralingse Plas/Kralingse Bos, Zevenhuizerplas en de Rottemeren), openbaar vervoer (bushalte en metrostation) en uitvalswegen (o.a. de A16 en A20).

Begane grond: 

Afgesloten entree met trapopgang. De berging bevindt zich in een portiek onder het appartement.

2e verdieping:

Meterkast op de galerij, hal; vanuit de hal bereikt u de ruime living met open keuken. De living is voorzien van een trapkast. De nette doch eenvoudige keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon op het Westen. Het balkon is woningbreed.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het toilet en de trapopgang naar de 3e verdieping. 

3e verdieping:

Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers en de nette badkamer met ligbad, wastafel, verwarming, dakraam en aansluiting voor de wasmachine.

Overig:

- Actieve VvE met een bijdrage van € 114,83 (woning) en € 9,19 (berging) per maand;
- Gratis parkeren op de openbare parkeerplaatsen;
- Verwarming en warmwater door middel van stadsverwarming;
- De erfpacht zal door Havensteder worden afgekocht voor een tijdsbestek van 50 jaar vanaf de datum van de 
juridische levering;
- Levering vindt plaats bij projectnotaris Kooijman Autar Notarissen te Rotterdam;
- Zelfbewoningsplicht van toepassing (met uitzondering van gezinsleden);
- Koopzeker keurmerk; 
- Betreft een voormalig huurwoning; 
- Oplevering per direct, circa 2 maanden na mondelinge overeenstemming. 

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'. 

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Beschikbaar per 06-01-2019
  • Omgeving Oosterflank
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 87 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Bordeauxdreef 97, 3067ZM, Rotterdam