• 2
  • 58 m²
  • Appartement

Binnenwater 95 2715GE, Zoetermeer

€ 78.625,-

Woningomschrijving

Open huis! Vrijdag 15-12-2017 van 16.00 tot 17.00 uur! Binnen kijken zonder afspraak.

Dit open huis is de eerste mogelijkheid om het appartement te bezichtigen. Er worden geen losse bezichtigingen ingeboekt. Tijdens het open huis krijgt u een inschrijfformulier waarmee u kunt inschrijven op het appartement.

Profiteer van de unieke Koopgarant formule! Kopen met 15% korting* op de marktwaardeprijs en gegarandeerde terugkoop indien u wilt verhuizen!

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegrond aan het einde van de fotoserie.

Woningcorporatie Vidomes is in Zoetermeer al gestart met de Koopgarant formule en verkoopt nu ook met korting in de groene woonwijk Meerzicht. U kunt dit startersappartement aankopen met maar liefst 15% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid van het appartement groter maakt, maar uw maandelijkse hypotheeklast lager. De woning moet wel dienen voor eigen bewoning en mag niet worden verhuurd.

KOPEN WAS NOG NOOIT ZO BETAALBAAR!

Nabij wijkwinkelcentrum, Randstad Railstation en het Stadhart, op de tiende verdieping gelegen, 2 kamer appartement met lichte woonkamer van ca. 23m², een woningbreed balkon van ca. 9m², moderne badkamer met douchehoek, half-open keuken van ca. 7m² en een ruime slaapkamer.

Woningomschrijving

Indeling appartement: ontvangsthal met videofoon en grote bergkast van ca. 190x171 met groepenkast. Half-open keuken ca. 240x275 voorzien van een nette, eenvoudige opstelling en huurboiler. Er is geen kookgas. De lichte woonkamer ca. 583x380 heeft een woningbrede glaspui en een deur naar het balkon. Het balkon van ca. 670x140 is woningbreed. Het appartement heeft een ruime slaapkamer van ca. 436x285. De slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer en de badkamer. De eenvoudige, moderne badkamer van ca. 221x285 is ingericht met een douchehoek, een wastafel, toilet, de wasmachine-aansluiting en 2/3 hoge wandbetegeling.

Complexomschrijving

Er zijn twee afgesloten centrale entreehallen met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en twee liften per entree. De 2 toegangen en de liften zijn voorzien van camerabewaking. Op de verdieping is er een grote binnenhal met toegang tot de diverse appartementen en het trappenhuis. Het complex heeft geen galerij.

Bijzonderheden

Het appartementencomplex heeft een eigen complexbeheerder, die op gezette tijden aanwezig is. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het complex. Verwarming via blokverwarming. Warm water middels huurboiler. Grotendeels dubbel glas. De V.v.E. bijdrage is ca. € 115,-- per maand (o.a. reservering groot onderhoud, schoonmaakkosten, brandverzekering etc.) met daarnaast een voorschot voor de stookkosten en water van ca. € 59,-- per maand. Bouwjaar: 1973. Woonoppervlakte: ca. 58m². Inhoud: ca. 170m³. Projectnotaris en aangepaste NVM koopakte van toepassing. Koopgarant Voorwaarden Vidomes van toepassing.

Koopgarant

Dit betreft een Koopgarant woning. U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 15% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Voorwaarden

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 22,5% voor Vidomes en 77,5% voor u.
Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen. Ook mag het bruto verzamelinkomen van u en uw eventuele partner niet meer bedragen dan € 44.800. U dient het inkomen aan te tonen met recente salarisstroken en/of een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60).

Vaste koopprijs

Vaste koopprijs € 78.625,-- kosten koper*. De thans gestelde vaste koopprijs van € 78.625,-- kosten koper is berekend op basis van 15% korting op de getaxeerde marktwaardeprijs van € 92.500,-- kosten koper.

Omgevingskenmerken

Het appartementencomplex ligt in de directe nabijheid van wijkwinkelcentrum Meerzicht (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, drogist, boekhandel, bakker en diverse horeca- en kledingwinkels), het uitgebreide en moderne Stadshart van Zoetermeer (met royaal en gevarieerd horeca- en winkelaanbod), meerdere sportmogelijkheden (o.a. paardrijden, voetbal, tennis, fitness etc.), hoofdbusstation, de rijksweg A12, Randstad Railstations en het Westerpark met speelweiden, schapenweide, natuurtuin, kinderspeeltuin, vogeleiland en waterpartijen.

Bereikbaarheid

Het complex is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Twee RandstadRail stations, NS treinstation en het hoofdbusstation zijn op loopafstand gelegen. Met de auto is er snel toegang tot de Zoetermeerse rondweg en de rijkswegen A4 en A12.

Lees meer

Specificaties

  • Omgeving Meerzicht
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 58 m²
  • Aantal kamers 2

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Binnenwater 95, 2715GE, Zoetermeer