• 4
  • 91 m²
  • Rijwoning

Baljuwlaan 41 4336GK, Middelburg

€ 158.500,-

Woningomschrijving

Deze ruime tussenwoning heeft een heerlijke tuin op het oosten, met een stenen berging en vrije achterom. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en wordt verwarmd middels een combiketel uit 2011. Op korte afstand zijn winkels en scholen bereikbaar, ook het Meiveld en de uitvalswegen zijn vlakbij.

In opdracht van en voor rekening van verkoper wordt het dak vernieuwd, inclusief nieuwe goten en nieuwe pannen.

Begane grond: Hal met meterkast, trapopgang en een net toilet. Een dichte eenvoudige keuken met toegang tot de tuin en een doorzon-woonkamer van zo’n 28 m2.
Verdieping: Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers (circa 15, 11 en 7 m2) en een nette badkamer met douche en wastafel.
Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar, met opstelling van de c.v.-ketel (AWB uit 2011).

De achtertuin ligt op het oosten en deze is zo’n 8,5 meter diep. Achterin de tuin staat een stenen berging en uiteraard is er een vrije achterom.

Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Dit perceel is nog niet kadastraal gesplitst, de opgegeven grootte berust derhalve op een inschatting. Het perceel wordt door verkoper nog kadastraal ingemeten.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 91 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Baljuwlaan 41, 4336GK, Middelburg