• 6
  • 123 m²
  • Rijwoning

August Vördingstraat 222 7558AM, Hengelo

€ 150.000,-

Woningomschrijving

Zeer fraai gelegen tussenwoning met vrijstaande stenen berging, grote dakkapel en prachtige tuindeuren welke toegang bieden naar de achtertuin.

Deze ruime eengezinswoning beschikt over een lichte woonkamer met tuindeuren. De enorme zolderruimte is te bereiken via een vaste trap en beschikt over een dakkapel over bijna de gehele breedte en is afgetimmerd in 2 kamers. De wandafwerking kunt u naar eigen wens nog toevoegen.

Het huis is zeer kindvriendelijk en rustig gelegen met veel groen in de omgeving. Daarnaast zijn er volop voorzieningen in de omgeving aanwezig zoals het moderne winkelcentrum Hasselo en diverse scholen.

In de loop der jaren is de woning gerenoveerd met o.a. een nieuwe badkamer, toilet, nieuwe ramen op de verdieping, stucwerk, deels nieuwe radiatoren, nieuwe binnendeuren, dakraam voorzijde en een kunststof dakkapel.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast, open keuken met eenvoudig keukenblok en wasmachineaansluiting, provisieruimte, tuingerichte woonkamer, tussenhal met trapopgang en toiletruimte.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, design radiator en douche.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken zeer royale zolderruimte met grote dakkapel opgedeeld in een overloop en 2 kamers, cv-opstelling.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1976
- Perceeloppervlakte: 175 m2
- Woonoppervlakte: 123 m2
- Inhoud: ca. 350 m2
- Woning is geheel voorzien van dubbel glas
- Cv-installatie Agpo, 2001, eigendom
- De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden
ontleend.

Projectnotaris: Suwijn notarissen of Kamphuis notarissen, naar keuze van koper. Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw heeft de koper keus uit deze 2 notarissen, bij deze notarissen ligt de volmacht van de directeur.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Welbions. Welbions stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 2 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Lees meer

Specificaties

  • Omgeving Hasseler es
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 123 m²
  • Aantal kamers 6

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

August Vördingstraat 222, 7558AM, Hengelo